Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tvingade in assistent i brinnande hus – sedan sparkade hon honom

Sharon Osbourne.Foto: KEN MCKAY/ITV/SHUTTERSTOCK
Ozzy Osbourne med hustrun Sharon.Foto: AGENCE / BESTIMAGE / STELLA PICTURES

Tycker du att du har en hård chef? Då har du inte jobbat för hårdrocksikonen Ozzy Osbournes fru Sharon.

Hon tvingade makens assistent att gå in i ett brinnande hus för att rädda parets hundar och tavlor.

När mannen fick syrgas av räddningstjänsten efter att ha lytt order slet hon masken av honom, satte den på en av sina hundar och beordrade assistenten att återvända in i huset för att ta ut fler målningar.

När hon tyckte att assistenten surade efteråt sparkade hon honom, skriver Express.

Det var i brittiska tv-lekprogrammet ”Would I Lie To You” som hårdrocksikonens fru avslöjade incidenten. Det började brinna i parets hus och när Sharon Osbourne hörde brandlarmet skickade hon ner Ozzy för att undersöka saken.

– Plötsligt hör jag honom ropa mitt namn så jag går ner. Där står Ozzy och hans arm brinner, sade Sharon Osbourne i programmet enligt Loudwire.

Hon löste det hela genom att fösa ut Ozzy och knuffa honom i en fontän på tomten. Hårdrocksstjärnan fick brännskador på armar och hår. Hon sprang därefter fram till makens assistent och beordrade honom att gå in i huset för att hämta ut parets hundar och tavlor.

Sharon Osbourne: Jag sade, ”du får sparken”

Mannen gick efter viss tvekan in i huset och hämtade ut hundarna. När han kom ut gav räddningstjänsten honom syrgas. Då klev Sharon Osbourne fram till mannen, slet masken av honom, satte den på en av sina hundar och beordrade assisten att återvända in i huset för att ta ut fler målningar.

När branden var släckt skrattade Ozzy och Sharon Osbourne åt det hela. Då sade assistenten att han inte såg något roligt med situationen och att han fruktade att hans lungor hade rökskadats.

– Jag sade, ”om du inte tycker att det var roligt, tycker att det här är roligt?” Han sade, ”vad då?” Och jag sade, ”du får sparken”, sade Sharon Osbourne.

David Mitchell, en av hennes medtävlande i programmet, kommenterade sarkastiskt anekdoten:

– Det är ju faktiskt en personlig assistents högsta prioritet, att gå in i brinnande byggnader och få ut konsten!

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.