Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Två av Larry Kings barn dog inom några veckor

Larry King har förlorat två av sina barn.
Foto: RICHARD DREW / AP TT NYHETSBYRÅN

Programledarveteranen Larry King, 86, har inom loppet av tre veckor förlorat två av sina barn, rapporterar flera medier.

– Alla är förkrossade. Larry är verkligen ledsen, säger hans barnbarn Jillian King, 31, till Daily Mail.

Larry Kings adoptivson Andy King, 65, avled oväntat i juli, och dottern Chaia King, 52, dog tidigare den här veckan.

Familjen tror att Andy dog av en hjärtattack, medan Chaia led av lungcancer.

Enligt barnbarnet Jillian King fick Larry King följa sonens begravning på video på grund av coronarestriktioner och då han själv inte är helt återställd efter en stroke.

Mor till både Andy och Chaia var Alene Akins, som Larry Ling var gift med två gånger: 1961–1963 och 1967–1974. Alene Akins gick bort 2017.

Mångårig programledare

Larry och Chaia King skrev tillsammans boken ”Daddy Day, Daughter Day” som utkom 1997 och handlar om deras erfarenheter av skilsmässan.

Larry King började sin karriär inom media 1957 då han blev diskjockey och programledare på en radiostation i miami.

Mellan 1985 och 2010 ledde han ”Larry King Live” i CNN. Numera är värd för pratshowen ”Larry King Now” och politikprogrammet Politicking with Larry King. 

Larry King har varit gift åtta gånger med sju kvinnor och har tre ytterligare barn: Larry Jr, 58, från sitt äktenskap med Annette Kaye, och sönerna Chance, 21, och Cannon, 20, från äktenskapet med Shawn King. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.