Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

TV4:s svar efter Carolas ilska

Foto: SIGGE KLEMETZ / STELLA PICTURES SIGGE KLEMETZ

Carola Häggkvist riktade kritik mot TV4 då ett av hennes framträdanden i konserten "O helga natt" klipptes bort. 

Nu svarar TV4 på artistens ord.

"Man önskar att alla vackra låtar fick möjlighet att vara med i programmet. Men vi har en programtid att förhålla oss till och då tvingas vi ibland till svåra val", skriver kanalen i en kommentar.

Carola Häggkvist reagerade när TV4 klippte bort ett av hennes framträdanden ur konserten ”O, helga natt”.

Artisten berättade på Instagram om upptäckten, där hon också stöttades av sina fans.

"Oj oj, nu har jag sett programmet och inser att TV4 klippt bort min låt "Tro på en morgon" som för mig gjorde hela inspelningsdagen", skrev hon i sitt inlägg och fortsatte:

"Den handlar ju precis om det själva julen handlar om." 

Karin Dofs, exekutiv producent på TV4, skriver i en kommentar som svar på artistens ord:

"Under en inspelning som ”O, helga natt” med så många fantastiska artister är det svårt att hålla sig till en programtid - man önskar att alla vackra låtar fick möjlighet att vara med i programmet. Men vi har en programtid att förhålla oss till och då tvingas vi ibland till svåra val".


LÄS MER: Carolas stora ilska – petad i sändning 

https://www.instagram.com/p/BdGHUm5lcUs/?taken-by=carolaofficiell

Artisten fick efter sitt inlägg stöd från sina fans som hyllade artistens framträdande under julhelgen.

"Du gjorde min julafton bäst" och "Tack för att du är du! En stor förebild. Och tack för att du lyfter detta. Viktigare än någonsin att tala om vår tro och varför vi firar jul i dagens samhälle", och "Jag var där och hörde låten. Underbar var den. Blev besviken att dom klippte bort den", är tre av kommentarerna till artistens inlägg på Instagram.


LÄS MER: Carola förkrossad efter svåra beskedet 


Carola har tidigare reagerat då hon klippts ner i ett tv-inslag. Bland annat under Eurovision 2013 då SVT valde att korta hennes nummer. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.