Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

TV4:s nya bakslag – inspelningarna av kärlekssåpan stoppas nu

William Karlsson som var en av ungkarlarna i årets ”Bachelor”Foto: TV4
Simon Glimhed får hitta kärleken på något annat sätt.Foto: TV4
Programledaren Malin Stenbäck .Foto: JAKOB DAHLSTRÖM / TV4/C MORE

I går kom uppgifter om att TV4:s ”Let's dance” ställs in på grund av pandemin. 

Och nu stoppas ett till TV4-program –  ”Bachelor”, vilket Hänt var först med att rapportera om.

”Som omvärlden ser ut går det inte att genomföra inspelningarna under våren”, skriver Hans Abrahamsson, exekutiv producent på TV4, i ett meddelande.

På grund av coronaviruset är det många branscher som påverkas – inte minst tv-branschen. Både TV4 och SVT har tagit beslutet att inte ha någon publik i sina tv-program och i går kom uppgifter om att ”Let's dance” stoppas.

I årets upplaga av TV4:s ”Bachelor” skulle två killar tävla om att hitta kärleken, Simom Glimhed, 29, och William Karlsson, 25. 

Killarna var positiva inför säsongen och redo att hitta en partner. Programmet skulle haft premiär under hösten 2020 och spelats in nu i vår, men så blir det alltså inte nu.

Spelas in utomlands

I går kom Hänt med uppgifter om att produktionen ställs in på grund av coronaviruset. Programmet spelas vanligtvis in utomlands, bland palmer och sol, men eftersom att det råder reseförbud just nu, går inte det.

”Ja, det stämmer. Vi tittade över flera olika alternativ men som omvärlden ser ut går det inte att genomföra inspelningarna under våren”, skriver Hans Abrahamsson, exekutiv producent på TV4, i ett meddelande till Expressen.

Sista rosorna i förra årets säsong av ”Bachelor”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.