Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

TV4:s framtidsbesked för ”Karl Fredrik på Österlen”

Foto: TV4/CMORE
Foto: TOMMY HOLL / IBL

Det går bra nu. 

Karl Fredrik Gustafsson ska inte bara gifta sig – nu bekräftar även TV4 att det blir en ny säsong av ”Karl Fredrik på Österlen”. 

– Intresset för trädgård, grönska och blommor bara ökar, därför är vi stolta över att få göra ännu en säsong, säger Caroline Norrby, exekutiv producent på TV4.

Karl Fredrik Gustafsson gör succé i TV4:s program ”Karl Fredrik på Österlen” och tittarna verkar vilja ha ännu mer. 

Nu bekräftar TV4 att det blir en tredje säsong. 

– Vi är så glada över att få bjuda våra tittare på ännu en grön skön och blomstrande säsong av Karl Fredrik på Österlen, säger Caroline Norrby, exekutiv producent på TV4.

Programmet verkar ligga helt i tiden. 

– Intresset för trädgård, grönska och blommor bara ökar, därför är vi stolta över att få göra ännu en säsong av Karl Fredrik på Österlen, som kommer glädja våra tittare nästa år. Inspelningarna är redan i gång, fortsätter Norrby. 

Så blir Karl Fredriks bröllop 

Det är inte bara i sitt professionella liv som Karl Fredrik Gustafsson skördar framgångar. Han berättade nyligen att han och kärleken kärleken Petter Kjellén ska gifta sig. 

Enligt trädgårdsmästaren är det ingen brådska med själva bröllopet, men just nu siktar paret på att kunna bli äkta makar sommaren 2022. Drömplatsen för bröllopet är också bestämd – och det är inte i Sverige:

– Vi har väldigt mycket vänner och släktingar, så vi skulle nog vilja slå på stora trumman. Och vi letar ju hus nere i Italien nu, berättade han nyligen . 

Fest i tre dagar 

Runt 200 gäster och tre dagars fest är vad Karl Fredrik Gustafsson ser framför sig.

– Man träffas på fredagen med mer mingelparty så man får lära känna varandra. Sen på bröllopet på lördagen och på söndagen avslutas det med lite lyxig brunch. Det är vår plan. Den är ju ganska storslagen, men inte orealistiskt. Vi har ju ett tag på oss för att både planera och förbereda det. 

https://www.instagram.com/p/COLEx6Knmjv/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.