Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

TV4:s bluff med Perrelli – artistens lyxfirande i solen

Så ändras "Bingolotto" – Lotta Engbergs ord
Charlotte Perrelli laddar batterierna i Spanien inför resten av året.
Foto: HENRIK MONTGOMERY/TT / TT NYHETSBYRÅN
Därför är hennes uppträdande på ”Bingolottos” midsommarsändning inspelat på förhand.
Foto: MATHIAS OTTERBERG / FOLKSPEL
Charlotte Perrelli och Anders Jensen köpte lyxvillan i Marbella 2019.
Foto: Celine Property Group / Celine Property Group

Charlotte Perrelli var en av artisterna som syntes när ”Bingolotto” drog till med uppesittarkväll på midsommaraftonskvällen.

Men Perrelli själv var inte i studion – utan firade midsommar i lyxhuset på den spanska solkusten medan programmet sändes.

– Det känns faktiskt jättemysigt. Vi brukar dansa små grodorna runt morfar i poolen.

46-åriga artisten Charlotte Perrelli har i takt med lättade restriktioner och minskad smittspridning av covid-19 börjat ladda för en stor turné i höst. 

Och redan i sommar uppträder hon på bland annat ”Allsång på Skansen” och ”Lotta på Liseberg”.

– Det är fantastiskt att få vara ledig och det är jättekul att kunna fokusera på att göra andra saker. Men det ska bli så otroligt kul att åka ut och träffa sin publik igen, jag har verkligen längtat efter det. Man får en nytändning i sin karriär när man får börja om på det sättet.

Semester på solkusten

För att ladda batterierna inför den hektiska perioden har hon, maken Anders Jensen och resten av familjen flugit ner till deras närmast 800 kvadratmeter stora lyxvilla i Marbella.

– Min man jobbar nästan 24 timmar om dygnet just nu, han är i en börsintroduktion. Så han jobbar och jag kör ”markracet”. Allt från att ta hand om barnen, men också försöka spela lite padel och tennis. Och åka med barnen på olika camps och så där. Så vi har det skönt även om han sitter inomhus och jobbar, säger Perrelli.

Så när Lotta Engberg och Stefan Odelberg höll i sin tre timmar långa direktsända uppesittarkväll med ”Bingolotto” på midsommarafton var Charlotte Perrelli kvar i Spanien. Uppträdandet i ”Bingolotto”-studion är inspelat på förhand för att det krockade med sommarplanerna.

– Det var jättekul att spela in. Superhärliga bilder som de lade in i bakgrunden och så där. Det blir nog ett somrigt och härligt inslag, säger hon inför sändningen. 

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen.
Foto: EERO HANNUKAINEN / IBL
Huset i Spanien är närmare 800 kvadratmeter stort.
Foto: Celine Property Group / Celine Property Group

Bingolotto: ”Praktiskt anpassat”

Även bröderna Gustaf och Viktor Noréns uppträdanden i programmet var inspelade på förhand, meddelar ”Bingolotto”.

– Vi vill bjuda på både en bra bredd och det bästa och få en variation.  I det här fallet är det praktiskt anpassat, säger Mikael Kjellström, affärsområdeschef för ”Bingolotto” och Folkspel.

Det finns ingen risk att tittarna känner sig lurade?

– Nej det tror jag inte. Om jag såg fram emot ett liveuppträdande på Ullevi och de inte var där så hade jag tyckt att det var lite jobbigt. Men nej det känner vi faktiskt inte. Det tror jag inte ens tittaren funderar på.

För Charlotte Perrelli väntade i stället ett midsommarfirande med de närmaste nere i Spanien.

– Vi kommer faktiskt vara hemma hela familjen. Mamma, pappa, min syrra, hennes man och deras barn och alla våra barn. Så vi är ganska många men här finns inga regler om att man inte får vara ett visst antal eller så. Så det känns faktiskt jättemysigt, berättar hon inför midsommar.

”Restriktionerna lättas hela tiden”

Hon berättar också om ett Spanien som börjar återgå mer till det normala.

– Restriktionerna lättas ju här nere hela tiden och nu pratar de om att eventuellt plocka bort munskydd överhuvudtaget på allmänna platser, vilket skulle vara väldigt skönt.

När Perrelli kommer hem igen väntar också vaccinspruta nummer två.

– För mig som varit i en utsatt bransch tycker jag det är ännu viktigare att vi vaccinerar oss, så vi faktiskt kan börja leva i en normal tillvaro igen. Det längtar ju alla efter.

Charlotte Perrelli öppnar för att var med igen

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.