TV4:s besked om ”Så mycket bättre” – här är alla artister

Här är artisterna som medverkar i Så mycket bättre 2020.
Foto: SVEN LINDWALL
Tove Styrke.
Foto: YESSICA THOR / STELLA PICTURES YESSICA THOR
Lisa Nilsson.
Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN

Här är alla artister i årets säsong av ”Så mycket bättre” i TV4.

Medan Plura, Markus Krunegård och Ana Diaz är på plats under alla avsnitt, byter en rad andra artister av med varandra under säsongens gång.

– Vi får in mer energi och programmet blir mindre förutsägbart för tittare och artister, säger Martin Nygren, exekutiv producent.

TV4 väljer att fortsätta med konceptet från jubileumssäsongen förra året, och har bara tre permanenta artister under hela säsongen – medan andra stjärnor kommer och går.

Årets fasta trio artister i ”Så mycket bättre”

I år är det veteranen Plura – som var med i första säsongen –, Markus Krunegård samt Ana Diaz som är på plats på Grå Gåsen på Gotland hela säsongen. Trion kommer i sin tur få besök av artister som Benjamin Ingrosso, Silvana Imam, Tommy Körberg och Loreen.

– Det nya upplägget togs emot bra av både publik och artister förra säsongen så vi behåller det även i år. Det är ett bra sätt att efter tio år förnya formatet utan att tappa dess kärna. Vi får in mer energi och programmet blir mindre förutsägbart för tittare och artister, säger Martin Nygren, exekutiv producent.

Programmet sänds på TV4 och TV4 Play.

Deltagarna i ”Så mycket bättre” 2020:

Ana Diaz

Benjamin Ingrosso

Helen Sjöholm

Jakob Hellman

Lisa Nilsson

Lili & Susie

Loreen

Markus Krunegård

Newkid

Plura Jonsson

Silvana Imam

Tommy Körberg

Tove Styrke

Flera av artisterna berättar om den tuffa våren:

Tommy Körbergs sjukdomskamp: ”Låg på golvet i tio dagar".

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.