Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

TV4 tvingades till krismöte efter bråken i ”Farmen”

Paolo RobertoFoto: TV4
Paolo RobertoFoto: TV4
Farmen 2019
Farmen 2019Foto: TV4

Årets ”Farmen”-deltagare har inte bara rykt ihop – flera av dem har anklagat varandra för hot och trakasserier.

Nu berättar Paolo Roberto om TV4:s krismöten där de valt att skicka hem deltagare.

– Det är ett sätt att markera inför kommande säsonger. Vi vill hålla ner tonläget, säger programledaren.

Det har blivit dags för final i TV4:s ”Farmen”. De som gör upp i kampen om att bli 2019 års farmare är Tobias Möller, 27, Emelie Karlsson, 25, och Tobbe Johansson, 27. Förutom titeln får vinnaren också en halv miljon kronor. 

Säsongen har varit fylld av pakter och bråk, men det har inte stannat där. Deltagarna har också anklagat varandra för våldshot och trakasserier, något som TV4 har tagit allvarligt på.

Enligt programledaren Paolo Roberto, 50, har konflikterna gått över styr.

– Ja, tyvärr har det blivit för hårt, säger programledaren Paolo Roberto och fortsätter:

– Det är klart att folk blir ovänner, det är en pressad situation. Det är inte som att vara hemma på sin arbetsplats, utan det är tuffa förhållanden. Folk blir arga på varandra. Men de har bråkat för mycket.

 

 

TV4 skärper kraven

TV4 har den här säsongen fått hålla krismöten inom produktionen, där de beslutat att skicka hem deltagare. Enligt Paolo Roberto är det produktionens sätt att visa att de inte har överseende med dåligt beteende. 

– Vi har varit hårdare i år och skickat hem folk. Det är också ett sätt att markera inför kommande säsonger. Vi vill hålla ner tonläget, säger han.

Trots konflikterna menar Paolo Roberto att det på många sätt också har varit ett underhållande program.

– Det har varit en rätt rolig säsong med färgstarka människor, säger han.

Att det blir ännu en säsong av TV4:s populära är redan klart, och kanalen söker efter deltagare till sommarens inspelningar.

”Farmen” visas på söndag kl 20.00 på TV4.

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.