TV4-tittare rasande över reklamavbrott

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Polarpristagaren Paul Simon när han anländer till musikfesten.
Foto: Bertil Ericson / Scanpix

Flera arga tittare har hört av sig till Expressen och klagat över att TV4 gjort avbrott för reklam under polarprisgalan, mitt under liveframträdanden.

– Jag har längtat efter det här programmet sedan 80-talet. Det är så oförskämt gjort, säger en tittare till Expressen.

Expressen fick under tisdagskvällen in samtal från flera arga tittare som bänkat sig framför den TV4-sända polarprisgalan. Till tittarnas förtret avbröts liveframträdanden av reklam.

– Jag har längtat efter det här programmet sedan 80-talet. Det är så oförskämt gjort, säger en tittare till Expressen.

En annan upprörd tittare:

– Jag är ursinnig. Att de bryter för reklam mitt i de bästa låtarna. Det känns för jävligt. TV4 och deras reklam, det är vansinnigt. Tänk om de gjorde så här när Sverige är i en VM-final i fotboll. Det är samma sak för oss som är musikälskare, menade en tittare som hört av sig till Expressen.

Enligt Niklas Vestberg, producent på TV4 beklagar att tittare blivit störda av reklamen.

– Det är självklart bara att beklaga om folk tycker att reklamavbrotten har varit störande. Eftersom det är live går det inte att styra programmet. Därför har vi fått gå ut i reklam tidigare. Men vi har försökt att arbeta runt det på bästa sätt, säger han.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.