Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

TV4 stoppade Kikki – fick inte vara med

Foto: TV4
Foto: OLLE SPORRONG
Foto: PATRIK ÖSTERBERG / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ PATRIK C ÖSTERBERG / IBL / IBLA
Foto: PATRIK ÖSTERBERG / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ PATRIK C ÖSTERBERG / IBL / IBLA
Foto: OLLE SPORRONG
1 / 7

I Uno Svenningssons dag i "Så mycket bättre" ger sig deltagarna ut på gotländsk örnsafari.

Men TV4 valde att stoppa Kikki Danielssons medverkan – i stället fick hon vara på rummet och spela in scener när hon repar inför sin låttolkning av Uno Svenningsson. 

– Det var jag som tyckte det kändes för stressigt. Kikki var så glad så, berättade producenten Sarah Schomaker under inspelningen. 

2017 års upplaga av "Så mycket bättre" innehåller artister som Moneybrother, Sabina Ddumba, Eric Saade och Kikki Danielsson.

Programmet spelades in på Gotland i somras, och i det första avsnittet får tittarna se hur deltagarna åker på örnsafari.

– Jag älskar naturen. Ända sedan jag var liten har jag samlat på djurtidningar. Jag tyckte det var spännande att läsa om djur, de är kraftfulla. Inte minst rovfåglar är jag förtjust i, förklarar programmets huvudperson Uno Svenningsson engagerat. 

Det var dock inte alla som fick stifta bekantskap med utflykten.

Kikki var tvungen att vara kvar i huset. 

– Kikki ligger hemma och vilar, säger Uno Svenningsson till resten av gänget innan de drar i väg.

Men det var inte hela sanningen.

Därför stoppades Kikki Danielsson från örnsafarin

Produktionen präglades nämligen av en del strul.

På grund av en konsert i Kroatien anlände Icona Pop senare än planerat, och Uno Svenningssons lunch fick senareläggas.

– Ett tag trodde vi inte att de skulle hinna till lunchen, säger programmets exekutiva producent Martin Nygren.

Kikki Danielsson fick därför stanna kvar i rummet och repa på sin Uno Svenningsson-tolkning, samtidigt som hon spelade in repetitionscenerna som ska visas i programmet.

–  Kikki följde inte med på utflykten för hon hade bara hunnit hit och vända, berättade producenten Sarah Schomaker Elofsson under inspelningen. 

Men det var inte Kikki Danielssons beslut. I stället var det TV4 som stoppade Kikki Danielsson från att medverka under fågelskådningen.

– Det var jag som tyckte det kändes för stressigt. Kikki var så glad så, säger producenten Sarah Schomaker Elofsson till Expressen. 

Martin Nygren bekräftar också att det var struligt med Icona Pops transport.

– Det var ett missförstånd med helikoptern som var bokad. Tanken var att de skulle komma sent eftersom de var i Kroatien, men det var struligt med helikopterbokningen. Vi fixade reguljärt flyg till dem till slut.

Så mycket bättre sänds lördagar 20.00 i TV4 och TV4 Play.

LÄS MER: Här är allt du behöver veta om Så mycket bättre säsongen 2017 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.