Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

TV4 söker deltagare till ny realityserie

TV4-huset.Foto: OLLE SPORRONG

TV4 söker deltagare till en ny programserie. 

Det är oklart vad serien kommer ha för namn men beskrivs som ett ”militärtävlingsprogram”. 

”Under 8 dygn kommer du att ställas öga mot öga med dina rädslor och svagheter”, skriver kanalen på sin hemsida

TV4 kommer inom kort med en ny realityserie. På kanalens hemsida har man nu öppnat ansökningar till vad som beskrivs som ett opolerat och rått ”militärtävlingsprogram”, där Sveriges hårdaste soldater endast tar fram de riktigt våghalsiga och bästa. 

”Du kommer under 8 dygn ställas öga mot öga med dina rädslor och dina svagheter och pushas till din absoluta fysiska och psykiska gräns”, skriver TV4. 

I utformandet av programmet har man inspirerats av de militäruttagningsprov som amerikanska Navy Seals och brittiska SAS ägnar sig åt. Utmaningarna kommer att ledas av Särskilda operationsgruppen, SOG. 

Totalt söker man 12 män och kvinnor. Programmet är en svensk version av brittiska programmet ”SAS - are you tough enough”. Det är oklart när programmet har premiär.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.