Foto: Alexander DonkaFoto: Alexander Donka
 Foto: Alexander Donka

TV4-profilens snabba svar till nyårsfrieriet

Publicerad

TV4:s nyhetsankare Soraya Lavasani fick sitt livs överraskning av pojkvännen Ralph Olsson under nyår.

Han gick nämligen ner på knä och friade.

"Jag sa ja innan han ens avslutat meningen", skriver TV4-profilen på sin Instagram.

TV4:s nyhetsankare Soraya Lavasani, 33, fick ett nyår hon förmodligen aldrig kommer glömma. Allt tack vare pojkvännen Ralph Olsson.

På sin Instagram la programledaren under nyårsdagen upp en bild föreställande Ralph som står på ett knä framför henne med en ask i handen.

"Under många år trodde jag aldrig att jag skulle få uppleva den sanna kärleken. Men till slut kom han. Mannen som ger mig allt jag drömt om, och mer därtill. Jag sa ja innan hans ens avslutat meningen...!!", skriver Soraya.

 

LÄS MER: Hollywoodstjärnornas romantiska frierier

 

"Hemmet känns fyllt av kärlek"

Soraya avslöjade i våras att hon och pojkvännen nyligen blivit sambos i en etagelägenhet i Stockholm.

– Vi har väldigt olika stilar. Han är rammakare och har öga för konst medan jag är mer för växter och färg. Det var en utmaning att få ihop det men våra stilar smälter faktiskt ihop väldigt bra, sa programledaren då till Expressen.

– Det bästa är att hemmet känns fyllt av kärlek, det är mysigt och inbott. Vi känner oss hundra procent hemma!

Soraya Lavasani har förutom att presentera nyheterna i TV4 även hoppat in som programledare för "Nyhetsmorgon".

 

LÄS MER: Skoglund bryter ihop i "Nyhetsmorgon" i TV4

 

Stöttade TV4-kollegan i sändning

I ett klipp från TV4 "Nyhetsmorgon" tidigare i veckan var Soraya Lavasani programledare tillsammans med Per Skoglund.

De hade Jojje Jönsson som gäst - och han drar ett skämt som får Per Skoglund att bryta ihop av skratt.

– Jag kom på ett nu. I morse när jag vaknade så trodde jag att jag hade svalt mina glasögon. Men sedan så upptäckte jag som tur var att det var ju inte mina, säger Jojje Jönsson i programmet.

Soraya Lavasani försökte då samla sin kollega:

– Nu tappar han det helt här, säger Soraya Lavasani i programmet.

 

 

 

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag