TV4-profilens olycka på semestern – oturen fortsätter

Martin Järborgs grymma otur • Blivit en tradition
Förra sommaren bröt Martin Järborg sin axel efter en dramatik ute till havs.
Foto: DANIEL STIGEFELT / TV4
Martin Järborgs parhäst, Soraya Lavasani, har nyligen kommit tillbaka till ”Nyhetsmorgon” efter ha varit mammaledig.
Foto: OLLE SPORRONG
Denna gång fick han sy fast nageln efter att ha gjort illa sig när han skulle fälla ett träd.
Foto: Privat / Instagram

Sår och sjukhusbesök verkar ha blivit en tradition för Martin Järborg på semestern.  

Denna gång blev det ett par smärtsamma stygn rakt genom nageln. 

”Inte det skönaste jag gjort i mitt liv”, skriver han på Instagram.

Skrubbsår och insiktsbett är sådant som hör barndoms somrar till. TV4-profilen, Martin Järborg, 42, verkar ha fört den olycksbådande traditionen vidare till vuxen ålder. 

Ifjol slutade programledarens semester på Västkusten med ett sjukhusbesök. När sonen började glida i väg ensam i en båt skulle han hoppa efter – men fastnade med fötterna, föll i havet och bröt axeln. 

– Sen gjorde det bara mer och mer ont och sen märkte jag att det sitter ju helt fel. Under skjortan såg man att det där inte ser bra ut. Den satt inte där den skulle, det såg man under skjortan, sa han till Expressen då.

Olyckan framme igen

Återigen befinner han sig på lantstället på Västkusten. Och återigen får han ta en ofrivillig paus från semestern. Denna gång var det fingret som bokstavligen hamnade i kläm, när han skulle fälla ett träd. Det hela slutade med ett smärtsamt sjukhusbesök. 

”Två delar av stammen kom i rullning typ, långfingret hamnade emellan. Drog delvis av nageln. Kan vara en fraktur längst upp på fingret, men sånt gör de ändå inget åt. Fick tandläkarbedövning injicerat i fingret, vilket gjorde ont, och sen sydde läkaren fast nageln, vilket gjorde pissont”, skriver programledaren till Expressen. 

Martin Järborg mår trots omständigheterna bra. I kommentarsfälten på hans Instagram är parhästen i ”Nyhetsmorgon”, Soraya Avalsami, inte sen med att ge sin kollega en pik.

”Men Maaaaartin”, följt av en blundande apa och hjärtan.

Martin Järborg sydde fast nageln: ”Inte det skönaste jag gjort i mitt liv”
Foto: Instagram

Hyllar läkaren

Iförda hängselbyxor och med ett brett leende visar han upp sin hopsydda nagel tillsammans med läkaren. Nu hyllas läkarens finmotoriska arbete av programledaren.

”Doktor Aos är en konstnär med nål och tråd och en av vårdens alla hjältar. Om ni kan undvika att sy GENOM nagel och in i fingret vore det nog ändå bäst”, skriver Martin Järborg i ett inlägg på Instagram.

https://www.instagram.com/p/CRjn7M9pNp-/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CRkMZOTptIA/?utm_source=ig_web_copy_link

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.