Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

TV4-profilens hårda ord – till överviktiga

TV4-profilen Lulu Carter tror inte att de kroppsaktivister på sociala medier egentligen vill se ut som de gör. Foto: /IBL / /IBL

Lulu Carter tror inte att de kroppsaktivister på sociala medier egentligen vill se ut som de gör. 

Hon tror egentligen att alla vill vara smala. 

– Jag tror inte att man vill vara överviktig, säger hon i poddcasten ”Tankar med”. 

Lulu Carter berättar i Daniel Redgerts poodcast ”Tankar med” att hon tror att de kroppsaktivister som förespråkar att man ska vara nöjd med sin kropp egentligen vill vara smala.

– Absolut, fast det är underbart att de gör en insats faktiskt. Men jag tror att alla överviktiga människor vill vara smala, ja. Jag tror inte att man vill vara överviktig. 

Hon berättade även att hon har ett visst förakt för svenskar som klär sig illa. Speciellt de som enligt henne inte kan klä sina barn. 

– Jag blir så jävla irriterad på att svenska folket inte kan klä sina barn. De är inte så bra på att klä sig själva alla gånger. Men ungarna ser för jävliga ut.

Vidare berättar hon att hon också föraktar ”kommunalkäringar”. 

– Ja jag föraktar dem, säger hon och skämtar om att hon vill slå dem. 

 

Aldrig varit trogen i en relation 

När Daniel Redgert säger att det är personerna hon föraktar som är hennes största fans, säger hon att hon kan hjälpa dem. 

– Jag älskar er allihop ändå. Men ring mig så ska jag hjälpa er och styla er och styla era hem, säger hon.  

Daniel Redgert: Från 14- års ålder och uppåt har du aldrig lyckats vara trogen i en relation? 

– När jag var 14 så var jag väl hyfsat trogen. Nej jag har inte varit så bra på att vara trogen. Jag tycker det är spännande med livet och så. Mitt första äktenskap exempelvis, mina barns far. Jag var så kär i honom och det fanns inte på kartan att bedra honom. Han var som en Gud för mig. Men han var otrogen mot mig och det var så knäckande att jag kunde bara hantera det genom att svara med samma mynt. Sen var det kört och jag var inne på den banan fullt ut. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.