Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

TV4-profilens dolda operation – för att inte behöva skämmas

Andreas Carlsson berättar om sitt val att göra hårtransplantationer.
Foto: OLLE SPORRONG
Andreas Carlsson.
Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG

TV4-profilen Andreas Carlsson har utsatt sig för ett dolt skönhetsingrepp - och gjort en hårtransplantation.

Nu berättar han om sitt val att göra implantat, och hur livet i Los Angeles har ändrat hans syn på skönhetsoperationer.

– Jag har kommit upp i en försvarlig ålder nu, och det är dags att hjälpa sig själv på traven, säger Andreas Carlsson i ett klipp på Youtube.

Tidigare "Idol"-domaren Andreas Carlsson, 44, har gjort hårtransplantationer för att inte bli tunnhårig - och skäms inte för att erkänna det.

I ett klipp på Youtube, där han gör reklam för kliniken där han säger att han gjort skönhetsingreppet, förklarar Andreas Carlsson sitt val att göra hårimplantat.

– Ett enkelt ingrepp som inte syns efter några dagar, och man kan fortsätta sitt liv som vanligt. Men komma ut med mer hår än tidigare och det var något som jag tyckte var positivt, säger Andreas Carlsson i klippet.

TV4-profilen förklarar att det är jobbigt som man att tappa hår, och att han tycker det är är bra att det finns något man kan göra för att motverka tunnhårighet nu.

– Vi män dras med den här problematiken att man tappar håret med tiden, och kan man göra något åt det så tycker jag att man ska göra det, säger Andreas Carlsson i klippet.


LÄS MER: Stjärnproducenten Andreas Carlsson stoppas av rätten


Andreas Carlsson: "Hjälpa sig själv på traven"


LÄS MER: Andreas Carlsson: "Tror inte att någon kvinna skulle stå ut"


Tidigare "Idol"-jurymedlemmen menar att hans tid i Los Angeles gör att han inte tycker det är något speciellt att göra skönhetsingrepp längre - utan att det snarare är något bra och positivt.

– Efter att ha bott i Hollywood, Los Angeles i 25 år så har den här tanken om skönhetsingrepp i alla fall för mig avdramatiserats rejält. Jag har kommit upp i en försvarlig ålder nu, och det är dags att hjälpa sig själv på traven, så det här är något som känns väldigt positivt. Kan man förbättra det på något sätt och känna sig trygg i sig själv för att man känner sig tillfreds, så tycker jag verkligen det är något man ska göra, säger Andreas Carlsson.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.