Foto: /IBL / /IBLFoto: /IBL / /IBL
 Foto: /IBL / /IBL
Foto: OLLE SPORRONGFoto: OLLE SPORRONG
 Foto: OLLE SPORRONG

TV4-profilens bröstbild – berättar om budskapet

Publicerad

När hon var yngre hade Ellen Bergström komplex för sina små bröst, och ville inte visa sig i bikini utan inlägg.

Nu vill hon hjälpa andra att tänka positivt kring sina kroppar.

"Låt inte dina tankar om din kropp stoppa dig att leva fullt ut" skriver Ellen Bergström på Instagram.

Skådespelaren Ellen Bergström, 27, brukade ha komplex för sina små bröst, och hade svårt att visa sig ute i bikini.

Nu har profilen tagit sig vidare från komplexen, och vill uppmuntra andra att komma bort från sina kroppsproblem.

På Instagram lägger "Let's dance"-deltagaren upp en bild på sig själv när hon solar klädd i spets-bh, och konstaterar att hon aldrig skulle ha vågat lägga upp en sådan bild för några år sedan.

"En sån här bild, när mina bröst ser platta ut - skulle jag ALDRIG kunna visa för några år sedan. När det vankades sommar när jag var yngre och kompisarna ringde och frågade om jag ville hänga med ett gäng till stranden fick jag panik" skriver Ellen Bergström på Instagram. 

 

LÄS MER: Ellen Bergström hyllas för starka inlägget

 

Ellen Bergströms uppmaning till andra med bröstkomplex

 

LÄS MER: Ellen Bergström i tårar under sändningen

 

När hon skulle vistas i bikini bland folk lade hon flera inlägg i kuporna för att få större bröst - och hade svårt att inte må dåligt över sitt utseende.

"Jag vet inte hur många inlägg jag la i min bikini.. säkert 4 stycken. När jag badade var min bikini så tung att den åkte av när jag simmade. Jag la ned SÅ mycket tid och energi på negativa tankar om mina bröst..." skriver hon på Instagram.

Nu hoppas Ellen Bergström att hon kan inspirera andra till att inte må dåligt över hur man ser ut, utan acceptera hur man ser ut - och leva livet.

"Det finns så mycket mer viktiga saker att lägga sin energi på än hur ens kropp ser ut. Jag hoppas att ni som läser det här och kanske känner samma som jag gjort för någon av era kroppsdelar, kan finna någon slags styrka och bara "jag ser ut så här, fuck it!!! Jag ska leva livet". Låt inte dina tankar om din kropp stoppa dig att leva fullt ut!" skriver Ellen Bergström.

https://www.instagram.com/p/BVhDJZDH5zt/?taken-by=ellenbergstrom

Nu hyllas Ellen Bergström av sina fans och följare på Instagram.

"Så jävla bra" skriver en person.

"Sån otroligt bra förebild du är. Du är så himla fin!" skriver en annan.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag