Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

TV4-profilens bröstbild – berättar om budskapet

Foto: /IBL / /IBL
Foto: OLLE SPORRONG

När hon var yngre hade Ellen Bergström komplex för sina små bröst, och ville inte visa sig i bikini utan inlägg.

Nu vill hon hjälpa andra att tänka positivt kring sina kroppar.

"Låt inte dina tankar om din kropp stoppa dig att leva fullt ut" skriver Ellen Bergström på Instagram.

Skådespelaren Ellen Bergström, 27, brukade ha komplex för sina små bröst, och hade svårt att visa sig ute i bikini.

Nu har profilen tagit sig vidare från komplexen, och vill uppmuntra andra att komma bort från sina kroppsproblem.

På Instagram lägger "Let's dance"-deltagaren upp en bild på sig själv när hon solar klädd i spets-bh, och konstaterar att hon aldrig skulle ha vågat lägga upp en sådan bild för några år sedan.

"En sån här bild, när mina bröst ser platta ut - skulle jag ALDRIG kunna visa för några år sedan. När det vankades sommar när jag var yngre och kompisarna ringde och frågade om jag ville hänga med ett gäng till stranden fick jag panik" skriver Ellen Bergström på Instagram. 


LÄS MER: Ellen Bergström hyllas för starka inlägget


Ellen Bergströms uppmaning till andra med bröstkomplex


LÄS MER: Ellen Bergström i tårar under sändningen


När hon skulle vistas i bikini bland folk lade hon flera inlägg i kuporna för att få större bröst - och hade svårt att inte må dåligt över sitt utseende.

"Jag vet inte hur många inlägg jag la i min bikini.. säkert 4 stycken. När jag badade var min bikini så tung att den åkte av när jag simmade. Jag la ned SÅ mycket tid och energi på negativa tankar om mina bröst..." skriver hon på Instagram.

Nu hoppas Ellen Bergström att hon kan inspirera andra till att inte må dåligt över hur man ser ut, utan acceptera hur man ser ut - och leva livet.

"Det finns så mycket mer viktiga saker att lägga sin energi på än hur ens kropp ser ut. Jag hoppas att ni som läser det här och kanske känner samma som jag gjort för någon av era kroppsdelar, kan finna någon slags styrka och bara "jag ser ut så här, fuck it!!! Jag ska leva livet". Låt inte dina tankar om din kropp stoppa dig att leva fullt ut!" skriver Ellen Bergström.


https://www.instagram.com/p/BVhDJZDH5zt/?taken-by=ellenbergstrom

Nu hyllas Ellen Bergström av sina fans och följare på Instagram.

"Så jävla bra" skriver en person.

"Sån otroligt bra förebild du är. Du är så himla fin!" skriver en annan.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.