Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

TV4-profilen Zannah Hultén är död – blev 62 år gammal

Zannah Hultén i "Stjärnornas stjärna"Foto: TV4
Zannah HulténFoto: Pressbild
Zannah Hultén under en SVT-inspelning 2010Foto: OLLE SPORRONG
Foto: Pressbild
Deltagarna i Stjärnornas Stjärna tillsammans med jurymedlemmarna Jan Gradvall och Zannah HulténFoto: TV4

Sångpedagogen och artistcoachen Zannah Hultén har somnat in, 62 år gammal.

Zannah Hultén var med som musikexpert i TV4:s program "Stjärnornas stjärna", och sörjs nu av produktionen.

”Vi är förkrossade av nyheten att Zannah gått bort. Hon var en fantastisk person som vi fått äran att lära känna. Alla våra tankar går till Zannahs nära och kära” skriver Hans Abrahamsson, exekutiv producent för programmet, i ett sms.

Sångpedagogen och artistcoachen Zannah Hultén har gått bort. Hon blev 62 år.

Zannah Hulténs dotter skriver i ett inlägg på Instagram att hennes mamma somnade in under söndagen.

”Min älskade älskade älskade älskade mamma somnade in i går. De som känner oss vet att vi är mer än mor och dotter och bästa vänner. Vi är själsfränder genom alla universum. Hennes hjärta är mitt och mitt hjärta är hennes. För alltid. Jag skriver bara det här för jag vet att folk behöver veta det så jag inte behöver svara på några frågor”.

TV4: ”Vi är förkrossade”

Under våren har Zannah Hultén medverkat som musikexpert tillsammans med Jan Gradvall i ”Stjärnornas stjärna” i TV4. Kollegan uttrycker sin sorg i ett inlägg på Instagram.

”Varje minut med henne var ljus. Detta är bland det roligaste jag gjort. Hennes kunskaper om musik var unika, Zannah har varit sångcoach åt 75 procent av artist-Sverige + Red Hot Chili Peppers. Efter program 4 den 7 april fick Zannah ett besked som gjorde att hon var tvungen att lämna programmet. Hon bad oss att enbart säga 'av personliga skäl'. Vi kände alla att hon var oersättlig” skriver Jan Gradvall.

https://www.instagram.com/p/BiM-37QBaAv/?hl=sv&taken-by=jangradvall

Produktionen bakom ”Stjärnornas stjärna” på TV4 har med stor sorg tagit emot beskedet.

”Vi är förkrossade av nyheten att Zannah gått bort. Hon var en fantastisk person som vi fått äran att lära känna. Alla våra tankar går till Zannahs nära och kära” skriver Hans Abrahamsson, exekutiv producent för programmet, i ett sms.

1994 grundade Zannah Hultén sångskolan Song Academy Sweden. Genom åren har Zannah Hultén coachat en rad kända artister, så som Robyn, Ola Salo, Orup, Veronica Maggio, Nina Persson, Icona Pop och Red Hot Chili Peppers.

 

RÄTTELSE: I en pushnotis och i en tidigare version av denna artikel skrevs felaktigt att Zannah Hultén blev 52 år gammal. Rätt är att hon blev 62 år gammal. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.