Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

TV4-profilen opererad – sjukskriver sig nu

Kristina "Keyyo" Petrushina är sjukskriven efter en operation.Foto: JULIA DANSARIE
Keyyo är programledare för "Talang" på TV4.Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

"Talang"-programledaren Kristina "Keyyo" Petrushina är sjukskriven.
Hon lägger själv ut ett meddelande på Instagram från sin sjukbädd:
"I går genomgick jag en både fysiskt och mentalt påfrestande operation".

"Talang"-programledaren Kristina "Keyyo" Petrushina, 20, återhämtar sig just nu efter en operation. Hon har nyligen fått komma hem efter sjukhusvistelsen, den närmaste tiden är avsatt för vila.

LÄS MER: Keyyo vinnare av Guldtuben: "Det här priset är till alla tjejer som gör humor"

Berättar själv om tuffa tiden i sociala medier

TV4-profilen publicerar en Instagram-bild från sjukhussängen, riktad till följarna:
"Jag vill inte att mitt flöde bara ska vara fyllt av glada sketcher, kul captions och roliga jobb och mingel. Så därför laddar jag upp detta. Även om det känns jobbigt. Igår genomgick jag för mig en både fysiskt och mentalt påfrestande operation. Jag är hemma sjukskriven nu ett litet tag, men är glad och tacksam för sjukvården, mina nära och kära samt att det överlag gick bra. Ibland får man må lite pyton, utan att skämta bort det, det är okej. Kom ihåg att ett flöde representerar inte ens liv. Kram på er", skriver hon.

 

https://www.instagram.com/p/BcCYt-Zgenf/?taken-by=keyyo

Keyyo har fått stor respons på sitt uppriktiga inlägg. Många av hennes följare skickar "krya på dig"-hälsningar och röda hjärtan i kommentarsfältet.
"Man kan inte alltid vara glad och må bra, världen funkar så. Och modigt av dig att skriva så" skriver en av dem.

Keyyo är en välkänd profil inom sociala medier, hon har ca 350 000 följare på sin Youtube-kanal. I fjol prisades hon för sin komiska talang när hon vann pris för "Årets humorkanal" på Guldtuben-galan.
– Det här priset är så speciellt för mig, för det är faktiskt första gången en tjej är nominerad i Årets humor. Det här priset är inte bara för mig, det här priset är till alla tjejer som någonsin sysslat med humor, sa programledaren i sitt tacktal.

LÄS MER: Keyyo: "Det värsta jag varit med om!"

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.