Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

TV4-profilen Maria Forsblom har fått barn

Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Foto: ANDREAS LUNDBERG/TV4 / PRESSBILD PRODUKTBILD

TV4-profilen Maria Forsblom och sambon Emil Hägglöf har blivit föräldrar igen. 

På valborgsmässoafton föddes deras andra son, som ska heta Matheo.

”Om man var lycklig med ett barn så är det dubbel lycka, och mer därtill, att få två”, säger hon.

Maria Forsblom, 31, programledare i TV4 Nyhetsmorgon, och hennes sambo Emil Hägglöf har fått sitt andra barn. Sedan tidigare har de sonen Milian, 2,5 år. Den nya lilla pojken, som ska heta Matheo, föddes på valborgsmässoafton.

– Det känns toppen! Vi är precis på väg att sätta ner honom i babyskyddet och ska åka hem med storebror. Om man var lycklig med ett barn så är det dubbel lycka, och mer därtill, att få två, säger hon.

Programledaren delar också med sig av bebislyckan på Instagram.

"Familjen har äntligen blivit en fyrklöver! En 3040 gram tung och 48 cm lång pojke kom med full fart till oss i går. Tacksamheten, glädjen, kärleken och stoltheten över vår lilla Matheo är oändlig!"

https://www.instagram.com/p/BiObflAg6n9/?hl=sv&taken-by=mariaforsblom

I inlägget tackar Maria Forsblom sin sambo och personalen på Södersjukhuset i Stockholm för stödet under förlossningen.

”Och inte minst - tack till min fantastiska kropp för styrkan och kraften att föda en välmående människa. Wow!” tillägger hon.

”Vet hur viktigt syskon har varit för mig”

För drygt två veckor sedan gjorde Maria Forsblom sin sista dag på TV4 Nyhetsmorgon innan sin föräldraledighet. 

– Att få ett barn till känns nästan ännu större. Man får för första gången ge sitt barn ett syskon. Jag har själv två syskon och vet hur roligt och viktigt det har varit för mig. Ur den synvinkeln känns det helt underbart. Å andra sidan är jag nervös över hur kaosigt det kommer att bli. Jag tyckte inte det var jobbigt att bli förälder, jag har tyckt att allt varit likadant fast ännu bättre. Är det nu smällen kommer? sa hon då.


LÄS MER: Då kommer Maria Forsblom tillbaka från föräldraledigheten 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.