Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

TV4-profilen i olycka – vårdas på sjukhus

Foto: THOMAS ENGSTROM / THOMAS ENGSTRÖM EXPRESSEN

Farmen-Jocke svävade i livsfara under onsdagsmorgonen då han frontalkrockade. En älg tvingade TV4-profilen att väja över till fel körfält.

- Är mörbultad men jag lyckades lura döden en gång till, säger Joakim Ljunggren.

Imorse 06.20 fick SOS Alarm om att två bilar krockat på länsväg 831, mellan Nora och Örebro enligt NA. I ena bilen satt TV4-profilen Joakim Ljunggren, 55, bakom ratten. 

- Är mörbultad men jag lyckades lura döden en gång till, någon hundradels sekund till hade jag frontat med en stor jeep och då hade allt varit över, säger Joakim Ljunggren.

 

LÄS MER: Tv-profilen: Jag tänkte att jag skulle dö

 

Det var en älg på vägen som tvingade TV4-profilen att väja och hamnade därmed i fel körfält. Trots den allvarliga olyckan kom samtliga inblandade relativt lindrigt undan.

"Personen i andra bilen klarade sig bra, jag fick åka till akuten och efter röntgen så har jag något med tjocktarmen och vätska i ena lungan, är mörbultad men mår efter omständigheterna bra. Båda bilarna är skrot och tankarna snurrar hur många liv har jag egentligen? Änglavakt igen." skriver en omskakad Joakim Ljunggren på Facebook. 

 

LÄS MER: Farmen-Jocke får men för livet 

 

Det är inte första gången Farmen-Jockes liv svävar i fara. Så sent som vintern 2015 gick tv-profilens kroppspulsåder av under en semesterresa till Thailand. 

Då som nu hade Joakim Ljunggren tur i oturen. På Facebook tackar han alla hjälpande händer.

"Ett stort tack till er som stannade och lugnade ner mig och lika stor tack till polis räddningstjänsten och ambulanspersonal mina döttrar mm vilka hjältar, skriver Farmen-Jocke. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!