Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Linda Lindorff har fått men för livet – efter stora dramat

Programledaren Linda Lindorff berättar om skadorna hon ådrog sig i samband med sin medverkan i "Let's Dance".
Foto: OLLE SPORRONG
Linda Lindorff berättar på sin blogg att en av hennes tår aldrig någonsin kommer att bli bra igen.
Foto: OLLE SPORRONG
Skadorna har gjort att Linda Lindorff i dag har men för livet.
Foto: PATRIK ÖSTERBERG / ALL OVER PRESS PATRIK ÖSTERBERG ALL OVER PRESS SWE

Linda Lindorffs kropp tog rejält med stryk i samband med hennes medverkan i "Let's dance" – flera gånger ett drama som tittarna inte fick se. 

På sin blogg berättar hon nu om hur hennes fötter blev till "köttfärs" efter flera timmars träning varje dag och att hon i dag fått men för livet. 

"Det ska ändå konstateras att mina fötter fick sig en oförglömlig omgång i Lets Dance och att en av mina tår aldrig nånsin kommer att bli bra igen", skriver hon. 

För två år sedan slutade programledaren Linda Lindorff fyra i "Let's dance" tillsammans med danspartnern Kristjan Lootus. 

Hon har tidigare berättat om hur programmet satte permanenta spår på hennes kropp. 

Hon fick betala i blåmärken och bland annat en muskelbristning i höften.

Trots skadorna fortsatte programledaren så långt det gick.


LÄS MER: Linda Lindorff har fått men för livet

Linda Lindorff slutade fyra i 2016 års upplaga av "Let's Dance".
Foto: OLLE SPORRONG

Linda Lindorff om "Lets Dance"-skadorna

Nu laddar TV4 för en ny säsong av succéprogrammet – och då passar Linda Lindorff på att rekommendera de nya deltagarna att kräva "tåtillägg". 

Hon berättar nämligen att det inte bara var höften som tog stryk under 2016 års upplaga. 

"Mina fötter tog oändligt mycket stryk. Mina tår blev svullna, hälsenan övertränad, jag tappade fyra tånaglar och min tå som varit bruten och läkt – bröts upp igen", skriver hon på sin blogg.

Linda Lindorff vägrade dock ge sig och blev kvar i programmet i hela 15 veckor. Till slut kändes fötterna som "köttfärs". 

Och  i dag har hon fått men för livet.

https://www.instagram.com/p/BeheG6hHix-/?taken-by=linda_lindorff
LÄS MER: Linda Lindorffs ilska mot oönskade penisbilder

Lindorff: "Kommer aldrig någonsin bli bra igen"

"Hälsenan blev med tiden bättre och tånaglarna växte tillbaka men den trasiga tån hade på något vis börjat läka fel efter 15 veckors dans i klackar. Jag gick till en fotläkare som krasst konstaterade att det inte var något man kunde göra åt det hela. Idag är tån dubbelt så tjock som de andra och helt stel. Jag kan jag inte ens böja den", skriver hon. 

I blogginlägget skriver hon att hon hittade en ny kärlek till sina fötter i samband med programmet. Sedan tidigare hade hon mer eller mindre tagit den kroppsdelen för givet. 

"Så tacksam är jag för att mina fötter fortfarande går att använda och för att jag lärt mig uppskatta och älska dom MEN det ska ändå konstateras att mina fötter fick sig en oförglömlig omgång i Lets Dance och att en av mina tår aldrig nånsin kommer att bli bra igen. Så ni som ännu inte skrivit på  – kräv tåtillägg". ◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.