TV4-profilen är mamma till Schenkenbergs barn

Marcus Schenkenberg har blivit pappa. På Instagram visar han upp sin stora lycka. ”Välkommen till världen min underbara lilla pojke Collin!”, skriver den tidigare supermodellen.
Marcus Schenkenberg blev nyligen pappa till sonen Collin.
Foto: VISTAPRESS / G. CHLEBAROV / VIST / CAMERA PRESS TT NYHETSBYRÅN
Jessica Bäckman är mamma till Marcus Schenkenbergs barn Collin.
Foto: Instagram / Instagram

Supermodellen Marcus Schenkenberg meddelade nyligen att han blivit pappa vid 53 års ålder.

Mamman till den lille pojken nämndes inte men det är ingen mindre än TV4-profilen Jessica Bäckman som har varit med i tv-programmen ”Baren” och ”Sveriges värsta bilförare”.

Marcus Schenkenberg som kallas ”Världens första manliga supermodell” slog igenom som modell i början av 90-talet. Han var tillsammans med skådespelaren Pamela Anderson i början av 2000-talet och bodde under många år i USA. För ett antal år sedan flyttade han tillbaka till Sverige igen och ville hitta en svensk tjej, berättade han då och nu verkar han ha gjort just det.

Schenkenberg meddelande nyligen att han blivit pappa till en liten son vid 53 års ålder. Modellen avslöjade att sonen fått namnet Collin och visade upp en bild på honom på Instagram. Men vem mamman är nämndes inte.

Nu skriver Hänt att det är TV4-profilen Jessica Bäckman, 33, som är mamman till hans barn. Bäckman har varit med i tv-programmen ”Sverige värsta bilförare” och ”Baren”, där dokusåpastjärnor tävlade om vem som kunde driva Sveriges roligaste bar i mitten av 2010-talet.

”Jag är mamma till Collin”

På Instagram har Bäckman lagt upp flera bilder på Collin Schenkenberg och bekräftar till Hänt att det är hon som är mamma till pojken.

”Ja, precis det stämmer, jag är mamma till Collin och vi mår väldigt bra”, skriver hon i ett meddelande till Hänt.

https://www.instagram.com/p/CfJY1IyIlYT/
Schenkenbergs krav: "Vill ha en svensk tjej"

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.