Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURESHenrik Alsterdal och Anders Pihlblad Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Anders Pihlblad Foto: SVEN LINDWALLAnders Pihlblad Foto: SVEN LINDWALL
Anders Pihlblad Foto: SVEN LINDWALL
Anders Pilblad och Henrik Alsterdal. Foto: JOHAN JEPPSSON / JOHAN JEPPSSON EXPRESSENAnders Pilblad och Henrik Alsterdal. Foto: JOHAN JEPPSSON / JOHAN JEPPSSON EXPRESSEN
Anders Pilblad och Henrik Alsterdal.  Foto: JOHAN JEPPSSON / JOHAN JEPPSSON EXPRESSEN

TV4-parets hemliga kärleksliv utanför tv

Publicerad

Paret har varit tillsammans i 11 år, är arbetskollegor och har två barn tillsammans.

Men framför kamerorna på TV4 håller programledarna Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad sin kärlek hemlig.

– Vi säger aldrig att vi är ihop, de som vet, de vet, säger Anders Pihlblad till Hänt.se.

Paret Henrik Alsterdal, 37, och Anders Pihlblad, 49, syns båda flitigt på TV4. Nu berättar de i en personlig intervju för Hänt varför de inte väljer att skylta med sin relation för tittarna. 

– Vi säger aldrig att vi är ihop, de som vet, de vet, säger programledaren Anders Pihlblad. 

LÄS MER: TV4-paret gifte sig i hemlighet.

Paret har varit tillsammans i 11 år men kärleken är något de inte visar i sändning. 

– Vi gör nyheter och intervjuar politiker och då vore det oprofessionellt om jag höll på med Anders och vi skulle snacka om privata saker i studion. Däremot på Instagram och Facebook är det många tittare som kommenterar vår relation, tittarna verkar tycka att det är kul, säger nyhetsankaren Henrik Alsterdal till Hänt.

 

LÄS MER: Henrik Alsterdal: "Värsta stunden i mitt liv" 

 

Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad gifte sig spontant på Mallorca

 

TV4-profilerna bor i ett brunt hus med svarta knutar långt ute på en ö i skärgården utanför Stockholm. De fattade tycke för varandra på en personalfest för många år sedan, i dag är de gifta och har två barn tillsammans. 

– Folk sa nog inte så mycket, det finns många par på jobbet förutom vi, minns Anders Pihlblad till Hänt.

Paret förlovade sig i slutet av 2009 under en kryssning i Medelhavet och gifte sig senare på en resa till Palma. Bröllopet var väldigt spontant, de hade blivit bjudna på resan av några vänner och bröllopet blev en överraskning för vännerna som fick delta i ceremonin. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag