Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

TV4-parets bebislycka – väntar sitt tolfte barn

Se också: Cazzi Opeinas namnmiss - snuskiga betydelsen.
Foto: TV4 / TV4
2011 var familjen nio. Nu blir de 14.
Foto: LARS ANDERSSON

”Familjens annorlunda”-profilen Madeleine Ilmrud, 39, och maken Mikael Ilmrud, 43, har elva barn tillsammans. 

Nu avslöjar de att familjen växer.

”Vi längtar lite extra till värmen och sommaren, och det beror på en liten hemlis som vi har hållit för oss själva ett tag”, skriver Madeleine på Instagram.

Tittarna har fått följa paret Ilmrud från Motala genom TV4:s program ”Familjen annorlunda” i tre säsonger innan de 2015 valde att lämna programmet – och sedan dess har familjen blivit större.

Tillsammans har de barnen Victor, Oliver, William, Engla-Freja, Adam, tvillingarna Charlie och Collin, Tuva-Li, Emmylou, Mathilde-Isabelle och det senaste tillskottet Livia som föddes 2019.

Nu avslöjar Madeleine Ilmrud att paret väntar bebis nummer tolv. 

”Om allt går bra så blir syskonen tolv i sommar och vi blir föräldrar till ännu ett litet mirakel”, skriver hon på Instagram. 

Tv-profilen beskriver nyheten som overklig, men att hela familjen längtar efter den nya familjemedlemmen.

https://www.instagram.com/p/CauvcQuMLaV/?utm_source=ig_web_copy_link?hidecaption=true

”Att få barn är ingen självklarhet”

När hon väntade sitt elfte barn kände hon en oro inför förlossningen eftersom hon beskrev den som jobbig med parets tionde barn Mathilde-Isabelle. 

Hon misstänker att hon efteråt också fick en förlossningsdepression.

”Men jag är glad och tacksam för att jag haft så enkla och snabba förlossningar. Dock så får det mig ju att tvivla på att det ska gå så bra ännu en gång. Jag försöker att blockera sådana tankar, men man får dom ibland i alla fall. Katastroftankar, sjukt jobbigt även om det är normalt att det känns så ibland”, skrev elvabarnsmamman då på sin blogg.

Kritiken mot programmet

Madeleine Ilmrud har tidigare sagt att det skulle vara roligt att dela med sig av vardagen i det populära tv-programmet igen, men samtidigt är hon kritisk mot att programmet, enligt henne, blir mer och mer manusstyrt och inte skildrar vardagen riktigt som den ser ut.

– Jag tror att fler skulle känna igenkänning om de faktiskt fick det verkliga livet, mer än det uppstyrda. Man kanske inte åker tolv personer till Ica Maxi och storhandlar i verkliga livet, sa hon i en intervju med Expressen inför sin elfte förlossning.

TV4-programmet började sändas 2009.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.