Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

TV4-paret har fått sitt tionde barn

Familjen Ilmrud från tv-programmet "Familjen Annorlunda" i TV4 har fått sitt tionde barn.Foto: TV4
Så här såg det ut när familjen Ilmrud var med i "Familjen annorlunda" Foto: TV4

Familjen Ilmrud från tv-programmet "Familjen Annorlunda" i TV4 har fått sitt tionde barn.

Det meddelar mamman Madeleine Ilmrud på Instagram.

"Igår kväll 19.08 så föddes en liten tjej på 3210 gram som mätte 48 centimeter. Det var inte en helt problemfri resa, och just nu är jag i en känslomässig bergochdalbana", skriver hon.

Familjen Ilmrud har varit med i TV4-serien "Familjen Annorlunda" tre säsongen sedan 2011, och för varje ny medverkan ökat på barnaskaran med ett barn.

När de senaste var med hade Madeleine och Mikael nio barn. Tre av dem hade hon med sig in i nya familjen, och sex av dem har de fått tillsammans.

 

LÄS MER: Madeleine Ilmrud väntar sitt tionde barn

 

Men nu meddelar de på Instagram att familjen har växt med ett tionde barn - och deras sjunde gemensamma. Hänt.se var först att rapportera nyheten.

"Jag är lycklig, och familjen är lycklig och nu ska vi landa. Tack så in i sjutton för alla grattishälsningar, blommor och fina kommentarer. Ni har verkligen peppat oss och uppmuntrat med ert stöd", skriver Madeleine Ilmrud.

 

 

 

 

Dagen innan gjorde de ytterligare ett inlägg för nya bebisen.

"Cirkeln är sluten, du är vårt tionde mirakel", skrev de då.

Madeleine Ilmrud: "Som tidigare"

Det var i slutet av oktober som Madeleine Ilmrud berättade att de väntade barn igen.

– Det känns precis som tidigare gånger helt fantastiskt, även om detta inte överhuvudtaget har varit planerat. Jag var färdig efter barn åtta. Men ibland vill livet något annat och jag känner mig som världens rikaste, sade Madeleine Ilmrud då.

 

LÄS MER: Niobarnsmammans tuffa kritik mot Kissie

 

Hon fortsatte:

– Det finns crazy cat-ladys och som någon skrev så är väl jag en crazy baby-lady. Mina barn får så mycket kärlek, pussar och kramar. Vi är en tajt familj och hittar på mycket roligt ihop.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

 

Epressen söker Madeleine Ilmrud.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.