Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

TV4-meteorologens svåra motgångar: ”Ödmjuk inför livet”

Madeleine Westin är meteorolog och väderchef på TV4.
Foto: Karin Törnblom/TT / TT NYHETSBYRÅN

Meteorologen Madeleine Westin är ett välbekant ansikte för tittarna.

I en öppenhjärtig intervju med Hänt berättar hon om livets både lyckliga och svåra stunder.

– Jag har några händelser som varit extremt jobbiga. En av dem är när jag förlorade mitt barn i vecka 32, säger hon till tidningen.

Meteorologen och väderchefen Madeleine Westin, 55, är ett välkänt ansikte i TV4 där hon har jobbat sedan 1993.

I en intervju med Hänt berättar hon bland annat om livet med barnen och kärleken Claes, 54, som hon först träffade på ett konfirmationsläger som tonåring.  

Men det var inte förrän 2010 som de först blev ett par. 

Och för fyra år sedan bestämde de sig för att fly storstaden till en hästgård i Västerhaninge utanför Stockholm. 

Madeleine Westin säger att de trivs ”fantastiskt” på gården bland katter, hästar och ankor.

– Man är alltid ute, mer eller mindre. Man går bara in för att äta eller byta kläder. Man är liksom en del av naturen. Förr om åren reste vi mycket. På min makes sida finns det en gård på Gotland. Dit reste vi. Och så reste vi för att komma till stallet… Vi har alltid haft ett båtintresse. Nu har vi allt samlat, säger hon till tidningen.

Berättar om svåra motgångarna

Hon får frågan när hon har varit som lyckligast i sitt liv.

– När jag fått mina barn.

Och på frågan om vilken som är den jobbigaste motgången säger hon att det finns ”några händelser som varit extremt jobbiga”.

– En av dem är när jag förlorade mitt barn i vecka 32. Det fantastiska var ändå att jag längre fram fick tvillingar på naturlig väg. Det var som att man fick två barn som kompensation, säger hon till Hänt och fortsätter:

– En annan motgång var när min pappa gick bort i cancer efter en extremt kort tid av sjukdom, samtidigt som barnens pappa fick en stroke. Svåra upplevelser gör att man lär sig vara ödmjuk inför livet. Det kan snabbt ändras och det gäller att krama ur varenda sekund av det när man kan.

Expressen har sökt Madeleine Westin.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.