Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

TV4-bonden om tuffa uppbrottet från kärleken

Leonora Vilhelmsson talar nu ut om ett uppbrott som påverkat henne.
Leonora dejtade en kvinna efter ”Bonde söker fru”. Foto: STEFAN NILSSON / TT / TT NYHETSBYRÅN
Leonora Vilhelmsson var med i ”Bonde söker fru” 2017 första gången. Foto: DANIEL OHLSSON/TV4 / Daniel Ohlsson/TV4

TV4-bonden Leonora Vilhelmsson har efter sommaren ”Bonde söker fru” dejtat en kvinna i smyg. 

Men relationen slutade tvärt efter en insikt. 

”Något var inte helt 100”, skirver hon. 

För två år sedan sökte Leonora Vilhelmsson kärleken i ”Bonde söker fru”. Men hon hoppade av TV4-produktionen bara veckor före inspelningsstarten, anledningen var att hon hade träffat brevskrivaren Louise i smyg och inlett en relation.

De förlovade sig, men bröt upp bara några månader senare. Vilket resulterade i att Leonora Vilhelmsson än en gång var med i ”Bonde söker fru” som spelades in sommaren 2018. 

Någon kärlek fann hon inte, men på sin blogg avslöjar bonden att det funnits en hemlig kärlek i hennes liv som hon inte talat om – förrän nu. 

”För ett tag sen träffade jag en helt fantastisk tjej, vi gillade varandras sällskap. Men något var inte helt 100”, skriver Leonora Vilhelmsson. 

Smärtsamma beslutet

Känslan av att något var fel gjorde att TV4-profilen till slut tvingades ta beslutet att avsluta relationen. 

”Jag förklarade att jag inte kunde inleda en relation med henne för jag kände att allt inte kändes rätt. Jag visste inte vad som saknades och det gjorde ont i mej och jag var rädd för att såra och göra henne besviken”, skriver hon. 

 

 

Leonora Vilhelmsson erkänner att hon skrämts av tanken att hon själv påverkats av tidigare förhållanden till den grad att hon inte kommer kunna känna känslan av kärlek igen. 

Träffades efter ”Bonde söker fru” 

”Jag var samtidigt rädd för att jag själv aldrig igen skulle kunna uppleva berusningen av förälskelse och lycka i kärlek. Jag trodde något dött i mej”, skriver hon.

Efter att blogginlägget publicerats avslöjar Leonora Vilhelmsson att uppbrottet hon skriver om inträffade efter sommarens inspelning av ”Bonde söker fru” och att minnet är färskt. 

”Det stämmer att jag dejtade en supertjej i höstas som jag tidigt kände inte var helt rätt. Vilket så klart var jobbigt”, skriver hon till Expressen i ett meddelande. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!