Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

TV4-bonden friade och gifte sig på samma dag

"Denna underbara man. Annat kan man inte säga!", skriver Carina Tropp på sin blogg.Foto: Ida Feldt
Paret träffades i "Bonde söker fru" 2013.Foto: TV4
Nils-Olof OlssonFoto: TV4

Kärleken spirar i Värmland.

På en av sommarens varmaste dagar överraskade "Bonde söker fru"-deltagaren Nils-Olof Olsson sin Carina Tropp inte bara med ett frieri utan också ett bröllop.

"Denna underbara man. Annat kan man inte säga!", skriver bruden i sin blogg.

Paret fann varandra i "Bonde söker fru" 2013 och för nästan exakt ett år sen föddes deras son Justus. Under lördagen slog de till och gifte sig efter en överraskning från Nils-Olof.

Han och hans band Plöj-ingaZ spelade på Lerbäcksmarknaden och när det var dags för sista låten "Jä trur å jä vet" bad arrangören Carina och sonen Justus att gå upp på scenen, skriver Carina i sin blogg.

 

LÄS MER: Nils-Olof från "Bonde söker fru" blev pappa.

 

"Helt plötsligt säger Nisse att han skrev denna låten till mig. Han går ner på knä och frågar mig om jag vill gifta mig mes honom. Jag svarar JAAAAA såklart. Denna underbara man. Annat kan man inte säga!!!!", skriver hon vidare.

Sedan gick allting snabbt. En präst väntade nedanför scenen och paret åkte med traktor bort till Lerbäcks kyrka som ligger bredvid marknadsplatsen.

"Framme vid kyrkan så möts vi av en orkester och en präst som spelar på en 12 strängad gitarr. LOVE ME TENDER. Så mycket musik på en och samma dag.", skriver den lyckliga bruden som också avslöjar att den nyblivne maken kom på det hela i tisdags.

Linda Lindorff, programledare för "Bonde söker fru" i TV4 gratulerar de nygifta.

– Det är en fantastisk nyhet. Carina och Nils-Olof är som gjorda för varandra. De har samma galna humor, är levnadsglada och engagerade i allt de tar sig för. Och de är båda väldigt måna om att prioritera familjen och sina närmaste vänner, säger Linda Lindorff och fortsätter:

– Jag är så lycklig för deras skull. De är ett urfint par och helt perfekta för varandra.

På sin blogg på TV4.se har hon också skrivit om giftemålet och Nils-Olofs lite udda klädval, t-shirt och jeansshorts.

"Ni är så fina tillsammans och har hittat det där speciella sättet att älska på där allt känns naturligt och vackert och där man får vara precis den man är. Att Nils-Olof är klädd i favoritt-shirten, jeansshorts och hatt är ett fantastiskt bevis på just detta", skriver hon.

 

LÄS MER: Linda Lindorff efter kärleksresan - "Nykär".

 

Under söndagen är det den sista inspelningsdagen för årets "Bonde söker fru" och Linda Lindorff utlovar kärlek även i år.

"Jag vet redan nu att jag kommer att få möta en tokkär bonde och en lika kär tjej. Så vansinnigt kul det är att få vara med när det händer, att få vara med och se när en person blir kär! Jag har verkligen världens bästa jobb!", skriver hon i sin blogg.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.