Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

TV4 avslöjar: Samir Badran blir ny sidekick i ”Talang”

Pär Lernström och Samir Badran. Foto: TV4
Nu avslöjar TV4 att artisten Samir Badran är klar som ny sidekick åt programledaren Pär Lernström i nya säsongen av underhållningsprogrammet "Talang". Foto: OLLE SPORRONG
Talang i TV4. Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

TV4:s succéprogram "Talang" är i full gång med castingarbetet inför den nya säsongen som spelas in under hösten. 

Nu avslöjar TV4 att Samir Badran är Pär Lernströms nya sidekick.

– Jag älskar sånt där det kommer bli fett roligt, säger Samir Badran i ett klipp på Talangs Instagram.  

Nu avslöjar TV4 att artisten Samir Badran är klar som ny sidekick åt programledaren Pär Lernström i nya säsongen av underhållningsprogrammet "Talang". 

Samir Badran berättar i en livesändning på programmets Instagram att han ser fram emot sitt nya jobb som sidekick i "Talang". 

– Jag älskar sånt där det kommer bli fett roligt, säger han.

Artisten berättar att han ser fram emot att upptäcka nya talanger och speciellt magiker. 

– Jag älskar folk som trollar men jag tror många gånger att det är på riktigt - men det är ju inte på riktigt, säger Samir Badran. 

https://www.instagram.com/p/BmQo48SDkPa/?taken-by=samirbadrans

Castingarbetet är i full gång

”Efter förra säsongens supersuccé kommer Talang tillbaka på TV4! Castingarbetet pågår för fullt och det är oerhört kul att se att så många söker och vill vara med i programmet. Juryn gjorde ett superfint arbete i programmet förra säsongen och det känns kul att alla fyra var peppade på att kliva in i ännu en säsong tillsammans. Vi har dessutom en stor och spännande nyhet med årets säsong som vi kommer att kunna avslöja inom kort - så håll utkik!” har Lotta Andersson, exekutive producent för ”Talang”, tidigare kommenterat om den nya säsongen.

Förra säsongens fyra jurymedlemmar Alexander Bard, Bianca Ingrosso, LaGaylia Frazier och David Batra, är tillbaka även denna säsong. 

– Det är jättekul! Jag stormtrivs att jobba med Bianca, LaGaylia och David. Det blev fantastiska tittarsiffror så det känns som ganska givet att vi skulle köra en säsong till och se om vi kan överträffa oss själva. Vi är ett bra team, vi har bra kemi och har vansinnigt kul ihop. Och det hoppas vi kommer fram den här säsongen också, säger Alexander Bard.

 

LÄS MER: Sigrid visar sanningen – 1 år efter erkännandet 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!