Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

TV3-profilen rasande mot Wistam: "Löjligt"

Rebecca Stella rasar mot Sofia Wistrams kommentarer.
Foto: /ALL OVER PRESS / /ALL OVER PRESS
Sofia Wistam, som är programledare för "Temptation island", hackade på konkurrenten "Paradise hotel" i en intervju.
Foto: HENRIK MONTGOMERY/TT / TT NYHETSBYRÅN
Rebecca Stella är programledare för "Paradise hotel".

De är båda programledare för dokusåpor där lättklädda deltagare flörtar i strandmiljö – men nu är Rebecca Stella och Sofia Wistam i konflikt. 

Sofia Wistam, som är programledare för "Temptation island", hackade nämligen på konkurrenten "Paradise hotel" i en intervju, något som fick Rebecca Stella att se rött. 

"Förminska inte konkurrerande program, det blir bara fjantigt", skriver hon via Instagram. 

Sofia Wistam har mötts av kritik från tittare efter att hon blev programledare för "Temptation island", dokusåpan där par lockas till otrohet på en paradisö.

"Från 'Sofias änglar' till sexism och kroppshets, det var oväntat", skriver en person i en kommentar på Sofia Wistams Instagramkonto. 

Hon förklarar i en intervju med Hänt varför hon valde att arbeta med programmet – och passar på att ge en känga till konkurrenten "Paradise hotel". 

"Inte åkt dit för att ligga i tv"

– "Temptation island" var nödvändigt för mig att spela in för att få ett andetag av någonting annat, så att det inte bara blir tårar och tuffa känslor som i "Sofias änglar", säger Sofia Wistam till Hänt, och fortsätter: 

– Det är inte som ”Paradise hotel”. Det är så klart unga, snygga människor i bikini på en strand, men deltagarna har inte åkt dit för att ligga i tv. Det handlar om par som är jättekära och trygga i sina förhållanden. De har åkt dit för att vara med om ett äventyr. 

Programledaren slår tillbaka

Nu slår Rebecca Stella, programledare för "Paradise hotel", tillbaka i en serie inlägg på sitt Instagramkonto. 

"Jag ser upp till Sofia på grund av den grymma programledaren hon är med den otroliga erfarenheten hon har MEN det här var bara löjligt", skriver Rebecca Stella. 

"Lets be honest: sex är bra tv. Drama är bra tv. Kärlek är bra tv".

"Mitt råd skulle vara att bemöta kritiken på rätt sätt. SLUTA ursäkta dig", skriver Rebecca Stella. 

"Och har du valt att göra det programmet så gör det fullt ut, och förminska inte konkurrerande program, det blir bara fjantigt".

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.