Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Viaplay november 2020: Alla nya filmer och serier

"Var en barndoms hjälte"
25 Bondfilmer på ett bräde. Här nyligen avlidne Sean Connery.
Foto: ALBUM/IBL
Fem Twilight-filmer med Kristen Stewart och Robert Pattinson.
Foto: PLANET PHOTOS / STELLA
”Orca” heter Josephine Bornebuschs långfilm på Viaplay.
Foto: Johnny Wohlin/Viaplay

Josephine Bornebuschs nya film ”Orca” med bland andra Johan Rheborg, Marie Göranzon och Alba August hade biopremiär i slutet av oktober.

Nu är den en av novembernyheterna på Viaplay – tillsammans med bland annat 25 filmer med James Bond och alla fem Twilight-filmerna.

Här är alla nyheter på streamingtjänsten Viaplay under november 2020 – i datumordning.

Nya tv-serier på Viaplay november 2020

1 november – Homeland, säsong 1-7

Flerfaldigt Emmy-belönad politisk thrillerserie om CIA-agenten Carrie som leder kampen mot terrorism samtidigt som hon slåss mot sina egna demoner. I rollerna syns bland annat Claire Danes, Mandy Patinkin, Damian Lewis och Rupert Friend.

2 november – Mr Robot, säsong 4

Den fjärde och sista säsongen av den prisbelönta thrillerserien. Price försöker få Angela att hämnas på Whiterose. Men saker eskaleras när Angela dödas av Dark Army-agenter och Whiterose varnar Elliot att han inte har mycket tid kvar att leva.

3 november – The good doctor, säsong 4

En ung kirurg med autism flyttar från sitt lugna liv på landsbygden för att arbeta på det prestigefyllda sjukhuset San Jose St Bonaventure

5 november – Zac & Mia, säsong 2

Zac och Mia är äntligen ett par, men båda måste hantera nya hinder som sätter deras förhållande på prov.

14 november – The Blacklist, säsong 8

En intelligent före detta rymling erbjuder sina tjänster till FBI för att fånga andra kriminella, men endast om han får jobba med profileraren Elizabeth Keen.

15 november – Grey's anatomy, säsong 16

Denna dramaserie följer en grupp unga läkare på Grace Mercy West Hospital, som alla påbörjade sina karriärer som praktikanter på sjukhuset. 

19 november – For life, säsong 2

Fast i fängelse, dömd för ett brott han inte begått, utbildar sig Aaron Wallace till advokat och börjar hjälpa andra fångar samtidigt som han försöker ordna sin egen frigivning.

21 november – Take us home

En sportdokumentär i sex avsnitt som följer förmögenheterna för det engelska mästerskapslaget Leeds United under säsongen 2018-19.

22 november – Friheten, säsong 2

I andra säsongen har Erik och Ninas dotter Esther och hennes pojkvän Patrick flytt till Bolivia med alla pengar från kuppen de genomförde. Men när Esther och Patrick berövas på pengarna och plötsligt lämnas ensamma i den bolivianska djungeln, måste Erik och Nina be om hjälp från sin gamla partner Jaqueline.

23 november – Professionals

En satellit som tillhör miljardären Peter Swann exploderar vilket leder till misstankar om internationellt spionage och sabotage inom rymdbranschen. För att skydda Swanns globala imperium från hänsynslösa rivaler, korrupta regeringar och brottssyndikat hyrs den härdade före detta kontraspionage-officeren Corbo in. Med Brendan Fraser och Graciela Davila.

24 november – 30 rock, säsong 1-7

Liz Lemon är manusförfattare för en komedishow och hennes värld vänds upp och ned då hennes chef dör. Situationen blir inte bättre när den nya chefen tvingar Liz att anställa den bångstyrige skådespelaren Tracy som sin kollega. Golden Globe- och Emmyvinnande amerikansk komediserie.

28 november – Henry Danger, säsong 5

Henry Hart får ett deltidsjobb som Kid Danger, en sidekick till superhjälten Captain Man. Fördelarna är fantastiska, men Henry måste hålla sitt jobb hemligt från sina bästa vänner och hans lillasyster.

Nya filmer på Viaplay november 2020

6 november – Jumanji – the next level

Gänget är tillbaka i ”Jumanji: The Next Level”, men spelet har ändrats. När de återvänder till spelet för att rädda en från gänget upptäcker de att inget är som de förväntar sig. Dom kommer att behöva ge sig i kast med nya okända delar som torra öknar och snöiga berg, för att fly världens farligaste spel.

6 november – Mission impossible 1-3

En serie amerikanska actionfilmer både baserade på och en uppföljning från tv-serien med samma namn. Serien produceras huvudsakligen av Tom Cruise, som också spelar huvudrollen som Ethan Hunt, en agent för Impossible Missions Force.

7 november – The peanut butter falcon

Zak är en ung man med Downs syndrom, som rymmer från ett sjukhem för att följa sin dröm och träna på den professionella wrestling-skolan med sin stora idol, The Salt Water Redneck.

9 november – Twilight/Twilight saga 1-5

The Twilight Saga är en serie romantiska fantasyfilmer baserade på de fyra romanerna av författaren Stephenie Meyer. De handlar om den omöjliga kärleken mellan Isabella Swan (människa) och Edward Cullen (vampyr). Med  Kristen Stewart och Robert Pattinson.

9 november – James Bond bonanza

25 James Bondfilmer som kan streamas när du vill från 9 november. Här är alla titlar.

Dr No (1962)

From Russia With Love (1963)

Goldfinger (1964)

Thunderball (1965)

You Only Live Twice (1967)

On Her Majesty's Secret Service (1969)

Diamonds Are Forever (1971)

Live And Let Die (1973)

The Man With The Golden Gun (1974)

The Spy Who Loved Me (1977)

Moonraker (1979)

For Your Eyes Only (1981)

Never Say Never Again (1983)

Octopussy (1983)

A View To A Kill (1985)

The Living Daylights (1987)

Licence To Kill (1989)

Golden Eye (1995)

Tomorrow Never Dies (1997)

The World Is Not Enough (1999)

Die Another Day (2002)

Casino Royale (2006)

Quantum of Solace (2008)

Skyfall (2012)

Spectre (2015)

13 november – Orca

En grupp socialt distanserade människor sitter ihop i ett intrikat nät av sociala trådar, som vibrerar av längtan, sorg, kärlek, rädsla och glädje i en film av Josephine Bornebusch. Författaren Claes (Johan Rheborg) pratar med sin bror och sin svårt sjuka mamma (Marie Göranzon). Terapeuten Allan (Peter Andersson) pratar med en klient, medan systrarna Vida (Vera Vitali) och Matilda (Josephine Bornebusch) stöttar varandra i en knepig tid.

13 november – Panda på villovägar

En stork levererar felaktigt en babypanda till fel dörr. Så då beger sig en björn, en älg, en tiger och en kanin på ett roligt äventyr för att återlämna pandan till sitt rättmätiga hem.

14 november – Harriet

Den första film som gjorts om hjältinnan och ledaren av den så kallade ”underjordiska järnvägen” - ett system som hjälpte slavar att fly till nordstaterna innan det amerikanska inbördeskriget satte stopp för slaveriet.

20 november – Bad boys 1-3

Bad Boys är en serie amerikanska actionkomedier Will Smith och Martin Lawrence som två detektiver i Miami Police Department.

20 november – Spy kids 1-3

Barnen Carmen och Juni tror att de har två helt vanliga föräldrar. Men föräldrarna är hemliga agenter. De får ett nytt uppdrag, som egentligen är en fälla. När barnen får reda på deras hemlighet beger de sig ut för att rädda sina föräldrar. Så börjar det.

21 november – Spionen

Norsk verklighetsbaserad storfilm som också tar upp Sveriges roll under andra världskriget. Den norska stjärnan Sonja Wigert rekryterades under andra världskriget till det farliga uppdraget som dubbelagent för svenska underrättelsetjänsten. I rollerna Ingrid Bolsø Berdal, Rolf Lassgård, Damien Chapelle, Erik Hivju, Edvin Endre, Johan Widerberg med flera. 

27 november – Last christmas

Kate jobbar som nisse i en året runt-öppen julbutik. Hon fattar gång på gång dåliga beslut, tills hon träffar Tom, en godhjärtad man med ett mystiskt förflutet. Dramakomedi med Emilia Clarke, Henry Golding, Emma Thompson, Michelle Yeoh med flera. 

28 november – The professor and the mad man

Mel Gibson och Sean Penn i en sann berättelse om galenskap, genialitet och besatthet där den chockerande sanningen bakom ett mord uppdagas.

Har inte spelat in en film sedan 2016.