Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Så tvingades de göra fler sexscener än planerat

Skådespelarna i "The Big bang theory" är trötta på löneskillnaderna och sänkte sina löner för mer jämlika lön.
Kaley Cuoco.
Foto: JUAN RICO/FAMEFLYNET / STELLA PICTURES

Ökade antalet intima scener för Leonard och Penny i ”Big Bang theory” efter säsong två?

Det tror i alla fall Kaley Cuoco, som spelade Penny – och hon har en teori om varför.

En amerikanska sitcomserien ”Big Bang theory” avslutades 2019 efter totalt 12 säsonger.

Nu berättar en av huvudrollsinnehavarna, Kaley Cuoco, som spelade Penny, att hon tvingades ha fler sexscener än planerat med motspelaren Johnny Galecki, som spelade Leonard Hofstadter, rapporterar Insider.

Till saken hör att Kaley Cuoco och Johnny Galecki dejtade privat under succéseriens två första säsonger – och när förhållandet tog slut 2009 var de tvungna att fortsätta vara ett par i tv-rutan.

Vill fråga seriens skapare

Enligt Kaley Cuoco hände något i samband med inspelningarna efter uppbrottet.

– Det var lite känsligt ett tag. Men jag kommer bara ihåg hur Chuck Lorre, geniet bakom vår serie…jag kommer ihåg hur våra karaktärer bara hoppade i och ur sängen tillsammans var och varannan sekund under de där veckorna, säger hon i podcasten Armchair Expert.

– Johnny och jag pratar om det och jag tror att Chuck gjorde det med mening bara för att jävlas med oss. Om jag skulle träffa honom skulle jag fråga, för det kom från ingenstans. Helt plötsligt var de här personerna på varandra hela tiden, säger hon vidare i podcasten, enligt Insider.

En av många sängscener med Leonard och Penny i ”Big Bang theory”.
Foto: CBS

”Han hade flickvän då”

Kaley Cuoco och Johnny Galecki pratar sällan om sitt förhållande men nu berättar hon hur det började och slutade. Och att de är mycket nära vänner i dag.

– Vi dejtade i början av programmet i nästan två år. När vi spelade in pilotavsnittet hade jag en så stor crush på honom men han hade flickvän då, berättar hon i podcasten Armchair Expert och fortsätter:

– Till slut blev vi ihop och var galna i varandra i två år men sedan gjorde vi slut. Lyckligts vis kom vi ut ur förhållandet på ett bra sätt och vi är närmare varandra i dag än någonsin.


Expressen träffar ”The Big Bang Theory”-skådespelaren 

Expressen träffar "The Big Bang Theory"-skådespelaren på SciFiWorld Stockholm och pratar om att serien läggs ner