Ulrika Nilsson, nyhetsuppläsare på TV4, har förlovat sig med pojkvännen Magnus Waller, 34.
Ulrika Nilsson, nyhetsuppläsare på TV4, har förlovat sig med pojkvännen Magnus Waller, 34.

TV4-profilen Ulrika Nilsson nyförlovad

Publicerad
Uppdaterad
Senaste nytt från TV4-stjärnan Ulrika Nilsson gäller inte tillståndet i Irak.
Nu avslöjar tv-ankaret att hon är nyförlovad med eventarrangören Magnus Waller, 34.
Det känns jättekul och bra, säger hon.
Ulrika Nilsson har under de senaste åren blivit ett av TV4:s allra mest kända ansikten. Hennes jobb som nyhetsankare följs varje dag av en miljonpublik. Även om Ulrika Nilsson rapporterar om nyheter från jordens alla hörn har hon alltid varit tystlåten om sitt eget privatliv.

"Det är jättekul"

Men på tennisturneringen Stockholm opens stora fest på Dr Albans nattklubb Stacy’s nyligen stod det klart – TV4-stjärnan är förlovad. På vänster ringfinger glänste beviset och vid hennes sida återfanns pojkvännen Magnus Waller, 34. När Expressen gratulerar är det en lycklig och glad Ulrika Nilsson som svarar: – Tack så mycket. Det är jättekul. Magnus Waller jobbar som eventarrangör. – Magnus är en fantastisk kille och vi förlovade oss för ett par veckor sedan. Det känns suveränt bra. Exakt var och hur det gick till vill jag hålla för mig själv, säger Ulrika Nilsson.

"Jag är ganska privat"

Paret har känt varandra i ett år. Att det är allvar är det ingen tvekan om. Och det beror inte bara på ringarna på deras fingrar. Ulrika Nilsson har aldrig tidigare pratat om relationer offentligt. – Jag är ganska privat av mig och tycker om att ha det så. Men allt känns underbart. Så mycket kan jag absolut säga.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag