Taylor Momsen - inte alls populär när det kommer till hennes beteende under inspelningen av tv-serien "Gossip girl". Foto: Stella pictures
Taylor Momsen - inte alls populär när det kommer till hennes beteende under inspelningen av tv-serien "Gossip girl".  Foto: Stella pictures

Tv-profilen om Taylor Momsen: Hon var patetisk

Publicerad
Uppdaterad
Taylor Momsen, 17, tvingas ta ett ofrivilligt avbrott från "Gossip girl".
Det är oklart om och när hon får medverka igen, skriver Deadline Hollywood.
Nej, det verkar inte bli så mycket mer tid i strålkastarljuset för Taylor Momsen. 
I alla fall inte tack vare "Gossip girl", den populära tv-serien där Momsen slog igenom.
Redan i pilotavsnittet spelade Taylor Momsen karaktären Jenny, men under den senaste säsongen har hennes framträdanden i serien varit få.

Strippar i musikvideo

Och det verkar det inte bli någon ändring på. Enligt Deadline Hollywood är Taylor Momsens allt mer underliga beteende orsaken.
För inte bara har hon kastat ur sig ett flertal nedlåtande kommentarer om exempelvis jämnåriga stjärnan Miley Cyrus. Momsen har även diskuterat sina vanor vad gäller tittande på vuxenfilm och som frontperson i bandet The Pretty Reckless strippar hon i ny musikvideo.

"Var patetisk"

Men spiken i kistan ska ha inträffat under inspelningen av ett avsnitt där Tim Gunn, känd från realityserien Project Runway, medverkar.
Efter inspelningen berättade han för E! News:
- Vilken diva. Hon var patetisk, hon kunde inte komma ihåg sina repliker och då hade hon inte ens så många.
- Jag tänkte för mig själv: Varför håller den här tjejen oss som gisslan?

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag