Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

SVT:s vd sågar "Bingo Royale"

Mona Seilitz och Nils Edwall är programledare i "Bingo Royale".
SVT:s humorprogram "Bingo Royale" har floppat rejält och kritiserats hårt. Inte ens SVT:s nya vd Eva Hamilton är nöjd:
- Jag är väl inte överförtjust, säger Eva Hamilton enligt Resumé.
Eva Hamilton.
Skämt om cancer och incest går inte hem hos svenska folket. SVT:s lördagssatsning har innehållit skämt om kontroversiella ämnen och väckt stor uppmärksamhet både hos tittare och tv-kritiker. Inte heller SVT:s nya vd Eva Hamilton är nöjd. Enligt Resumé erkänner hon att det kanske inte riktigt gått enligt planerna: - Jag är väl inte överförtjust. Det finns mycket att jobba med i det programmet, men tanken var att vi någonstans i vårt trevliga utbud kunde vara stökiga.

Direktsänds från Gamla stan

"Bingo Royale" direktsänds från showkrogen Bacci i Gamla stan i Stockholm, och innehåller både sketcher och en lättsam form av bingo. Programmet har väckt mycket uppmärksamhet. Enligt Sydsvenskan har tittarombudsmannen fått 70 samtal från tittare, de flesta av dem starkt kritiska. Ett antal anmälningar har också hamnat hos granskningsnämnden uppger Resumé.

Bottenlågt betyg

I Expressen.se:s omröstningen där läsarna fick sätta sina egna getingbetyg på programmet där det skämtades om cancer var snittbetyget bottenlågt: Hela 87 procent gav humorsatsningen en överkorsad geting.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!