Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Sveriges första moderna tv-tidning är här!

Första numret av Expressens nya laddade tv-tidning är här. tv14 blir Sveriges första moderna TV-tidning med tablåer för 14 dagar.
Vad tycker du? Hela gänget som jobbar med tv14 sitter vid telefoner och datorer i kväll och väntar på dina synpunkter.
Ditt tv-liv blir enklare. Tv-tablåerna är tydliga, informativa och enkla så att du snabbt får överblick och lätt hittar dina favoritprogram. tv14 är en modern tv-tidning. Det vimlar av satelliter där uppe. Utbudet av program är oändligt och det är lätt att gå vilse i tv-djungeln.
– Vi vill hjälpa läsarna att hitta program som de tidigare kanske bara zappat förbi. Vi satsar på att ge utförlig information om nischkanalerna, som Animal Planet och andra faktakanaler, säger Elisabeth Montgomery, redaktör för tv14 .
Tidningen innehåller färg-sprakande reportage om vetenskap, djur och natur.
– De blir bonusläsning för alla som ser programmen.

196 fullmatade sidor

tv14 är fullmatad. De hetaste tv-kändisarna. Människor framför och bakom kameran. Succékocken Per Morbergs bästa recept. Expressens Fredrik Granlund testar och ger bästa tipsen om platt-tv och medieteknik. Ett rejält tv-kryss.
– Vi satsar stort på att sätta getingbetyg på filmer i tv, på dvd och tv-serier som släpps på box, säger Elisabeth Montgomery.
tv14 är en maffig tidning, 196 sidor, magasinkänsla.
– Det finns massor med läsning som räcker länge: tidningen kan ligga på soffbordet i två veckor, sen kommer en ny, säger Expressens utvecklingschef Anna-Clara Welander.
Du som gillar Expressens vanliga tv-bilaga kan fortsätta att köpa den som vanligt. tv14 är ett komplement – nu kan du välja vad som passar just dig.

Ring oss i kväll, kl 17-19, på telefonnummer 08-738 30 75, eller mejla tv14@expressen.se

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!