Mia Skäringer äe en av de som ska vara med i TV4:s nya satsning "Solsidan". Foto: Anna Hållams
Mia Skäringer äe en av de som ska vara med i TV4:s nya satsning "Solsidan". Foto: Anna Hållams

Stjärntätt i TV4:s "Solsidan"

Publicerad
Uppdaterad
TV4:s nya humorsatsning samlar ett dreamteam.
Felix Herngren, Johan Rheborg, Josephine Bornebusch, Mia Skäringer och Henrik Dorsin ska alla medverka i komediserien "Solsidan".
Henrik Dorsin och Josephine Bornebusch sågs senast i "Lilla landet lagom" i Kanal 5 och Mia Skäringer är tätt förknippad med SVT efter "Mia & Klara".
Nu förenas de med Johan Rheborg och Felix Herngren i TV4-satsningen "Solsidan", som kommer att utspela sig i villaområdet med samma namn i Saltsjöbaden utanför Stockholm.

"Sansad dramakomedi"

- "Solsidan" är en modern komedi med vass humor, hög igenkänning och stor värme, säger Fredrik Arefalk, programchef på TV4.
- Vi har länge pratat om att det vore roligt att göra en mer sansad dramakomedi där manus och karaktärer får tid på sig att växa fram, säger Felix som också är regissör och manusförfattare.
Inspelning påbörjas nu under våren.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag