Bondsk? Bonden Andreas Vestesson kunde inte låta bli att kommentera Jessica Ax bröst. "Det är ju en komplimang", säger han.
Bondsk? Bonden Andreas Vestesson kunde inte låta bli att kommentera Jessica Ax bröst. "Det är ju en komplimang", säger han.

Speed-dejting spårade ur i "Bonde söker fru"

Publicerad
Uppdaterad
Plumpa sexskämt och tafsande händer.
I kvällens "Bonde söker fru" fru får tv-tittarna se nya sidor av bönderna.
- Lite skoj ska man väl ha, säger bonden Per Martin Svensson.
I kväll ska bönderna speed-dejta. Tio deltagare ska bli fyra. En av tjejerna som träffar Per Martin Svensson, 39, är Martina von Trampe, 29: När de möts får hon snabbt övertaget genom att säga att hon tror att han är mer nervös än hon. Något som han sen kommenterar med att "det ska vi nog ändra på".

"Lite skoj"

När tiden är slut och han ska ge Martina en kram griper han tag i hennes högra skinka med sin vänsterhand och kramar till. Hon blir överraskad. - Du kramade mig på skinkan! säger hon. Varpå han svarar: - Ja, men du hade ju en väska på ryggen. I dag säger han: - Det fanns ju ingen annanstans att lägga handen. Lite skoj ska man väl ha? En av de andra bönderna, 29-årige Marcus Sjöberg, kommer väldigt bra överens med Jessica Ax, 25. - Jessica och jag har mycket att prata om. Sedan tycker jag om när de har sommarklänningar... och så har hon jävligt fina tuttar med, säger han i tv i kväll.

Ångrar sig inte

Han ångrar inte sin kommentar. - Det är ju en komplimang, säger Marcus i dag. - Det är väl ganska smickrande, säger Jessica själv. På TV4 kommenterar pressansvarige Jennifer McShane det hela: - Det är ju en speciell situation och kan nog bli lite pang på rödbetan ibland i det här programmet.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag