Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Säsong tre av ”You” på Netflix - då kommer den

Victoria Pedretti och Penn Badgley i säsong 2 av ”You” på Netflix.Foto: Beth Dubber/Netflix

Medan Netflix-tittarna fascineras av andra säsongen av serien ”You” kommer beskedet – allt är klart för en säsong tre.

Penn Badgley återvänder givetvis i huvudrollen som seriemördaren Joe.

– Jag tycker att han förtjänar någonting bättre nu. Men jag är inte säker på att det är möjligt, säger Penn Badgley till Entertainment Tonight.

Första säsongen av tv-serien ”You” lockade så få tittare på ”Lifetime” att den amerikanska tv-kanalen släppte serien till Netflix. Där blev den en succé med 40 miljoner tittare första fyra veckorna.

Det handlar tv-serien ”You” på Netflix om

I centrum för tv-serien ”You” står Joe, en tystlåten och charmig kille som i säsong ett driver en bokhandel i New York. Han blir förälskad i Guinevere, en ung kvinna som vill bli författare.

Det som verkar vara en romantisk komedi är i själva verket en isande thriller och Joe visar sig gå över alla gränser för att nå dit han vill.

Serien bygger på böcker skrivna av den amerikanska författaren Caroline Kepnes.

Då är det premiär för säsong tre av ”You”

Netflix bekräftade 14 januari att det blir en tredje säsong av ”You”. Det blir tio nya avsnitt och både Penn Badgley och Victoria Pedrettiare kommer tillbaka i sina roller som Joe och Love.

Premiär för säsong tre av ”You” beräknas bli i april 2021. 

Säsong två av ”You” på Netflix visas nu

Säsong två hade premiär på Netflix 26 december 2019, och går att se just nu.

I den nya säsongen har Joe lämnat New York för Los Angeles och bytt namn – för att undkomma sitt förflutna. Han träffar en ny tjej i Los Angeles som han blir mycket förtjust i – hon heter Love.

De spelar huvudroller i ”You” på Netflix

I huvudrollen som Joe i ”You” ser vi Penn Badgley, som även spelar en huvudroll i den populära tv-serien ”Gossip girl” från tidigt 2000-tal.

Elizabeth Lail gör rollen som Guinevere i säsong ett.

Victoria Pedretti spelar Love i säsong två. Hon har tidigare setts i skräckserien ” The haunting of Hill house” och i Quentin Tarantinos Oscarsnominerade ”Once upon a time in Hollywood”.

Beskedet om säsong tre – skildrat på Instagram

https://www.instagram.com/p/B7TteGhhZf3/
Hör Felix Sandman berätta om sin roll i Netflix-serien ”Hjem til jul”.