Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Premiär för Bingolottos nya grepp – midsommarbingo

I september 2020 godkändes parets ansökan om skilsmässa.
På midsommarafton 2021 lotsar programledarna Lotta Engberg och Stefan Odelberg tittarna mellan tävlingar och framträdanden av en rad artister.
Foto: PONTUS LUNDAHL/TT, TV4
Midsommarbingo – årets nyhet för Bingolotto i TV4.
Foto: PONTUS LUNDAHL/TT / TT NYHETSBYRÅN

Midsommarbingo är årets nyhet för Bingolotto i TV4.

På självaste midsommarafton 2021 lotsar programledarna Lotta Engberg och Stefan Odelberg tittarna mellan tävlingar och framträdanden av en rad artister.

Här är allt du behöver inför den nya midsommarbingon.

Med start efter dansen kring stången och midsommarsupén underhåller Lotta Engberg och Stefan Odelberg oss i flera timmar. Programmet börjar fredag den 25 juni klockan 20.00 och pågår till klockan 23.00.

Artisterna i Bingolotto midsommar 2021

En rad artister gästar den första midsommarbingon. Sångerskan Charlotte Perrelli, Gustaf och Viktor Norén från Mando Diao, artisterna Alvaro Estrella och Johan Östling är några av underhållarna i Bingolottos specialprogram på midsommarafton 2021.

Tider för Bingolotto midsommar

Bingolotto på midsommarafton startar 20.00. Här är hålltiderna för kvällens direktsändning (alla tider är cirkatider).

20.07 Gustaf och Viktor Norén från Mando Diao.

20.15 Ettans bingo.

20.41 Alvaro Estrella, som tävlade i årets Melodifestival och gick till final med låten ”Baila Baila”.

20.57 Tvåans bingo.

21.09 Charlotte Perrelli, kom på åttonde plats i årets Melodifestival med låten ”Still young”.

21.37 Treans bingo.

21.46 Underhållning med skådespelaren och musikern Johan Östling och Lotta Engberg.

22.22 Fyrans bingo.

22.28 Gustaf och Viktor Norén från Mando Diao.

Så spelar du Bingolotto midsommar 2021

Du får oftast tre chanser att vinna på en bingolott: Ettans, Tvåans och Treans bingospel. Bingoutroparen drar siffror som du markerar på lotten. Vid speciella tillfällen som vid Midsommarbingon blir det ytterligare ett bingospel, alltså fyra totalt.

Det gäller att få fem markeringar i vågrät rad. Lyckas du med det vinner du det som står i den raden, det kan vara en ny lott – eller till exempelvis en bil. 

När du får bingo kan du ringa in till programmet och vinna mer. Tänk på att det är ett betalsamtal. Kommer du först kan du vinna fler priser.

Du kan också vinna på din Bingolotts serienummer eller lottnummer. Serie- och lottnummer finns på längst upp till vänster bingolottens framsida. Glöm inte att skrapa fram numren innan programmet börjar.

Så många chanser har du att vinna

Du har minst sju chanser att vinna med din Bingolott, tre bingodragningar och fyra utlottningar. Får du bingo kan du dessutom ringa programmet och vinna mer.

Vad kostar en Bingolott?

En normal bingolott kostar 50 kronor. En dubbellott för 100 kronor dubblar allt du vinner och en lott för 200 kronor ger dig fyra gånger vinsten.

Du kan köpa din digitala bingolott på Bingolottos hemsida, i spelbutiker och i förbutiken där du handlar din mat och genom Folkspel av idrottsföreningar i till exempel köpcentrum.

Så ser du om du har vunnit på Bingolotto

Du kan snabbt kolla om du vunnit i efterhand genom att skriva in serie- och lottnummer på Bingolottos sajt. 

Som en säkerhet att du skrivit in rätt nummer visar sajten ditt slutnummer. Stämmer det inte överens med din lott måste du kolla siffrorna igen.

Förlorade jobbet till följd av coronapandemin