Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Pippi i kändisdjungeln

Inger Nilsson spelade en gång en påbyltad Pippi Långstrump. Nu blir det nya äventyr på sydligare breddgrader med andra breddgrader.
Foto: Robban Andersson

Pippi Långstrump byter Söderhavet mot Sydostasien. 

Inger "Pippi Långstrump" Nilsson och Ann Söderlund är de senaste namnen till "Kändisdjungeln"  i Malaysia. 

- Jag är väldigt rädd för att allt som har med djungel att göra, säger Inger Nilsson till Expressen.

Foto: Foto: Jacob Forsell
Ann Söderlund.
Foto: Foto: Johan Adelgren

Expressen i dag avslöja att programledaren Ann Söderlund, 37, är det senaste tillskottet  i "Kändisdjungeln".

 - Det är skitkul. Man kände lite; "kan inte  någon ringa och ge mig en utmaning?" Så ringde de och frågade om jag ville åka till djungeln och leva rövarliv i tre veckor. "Jag gör det!" sa jag.

Vad var det som lockade?

 - "Robinson" verkar handla mer om att svälta. Det här är en roligare utmaning, det händer gjejer lite oftare, är färre människor och man kommer varandra mer in på livet.

Vad har du för förväntningar?

 - Jag vet inte ... Jag vet inte hur man blir när man kommer dit. Jag kanske blir en bitch from hell.  I det ytterska livet visar man vem man är, men jag hoppas det blir bra.

"Rädd för djungel"

 Enligt vad Expressen  erfar är Inger Nilsson, 50, -  mest känd för sin roll som Pippi Långstrump -  också klar för programmet.

 - Det vore väl roligt att ha med mig. Jag vet inte vad jag ska säga, jag kan inte kommentera det. Jag är väldigt rädd för att allt som har med djungel att göra, säger hon.

Hur ska det bli att åka till Malaysia?

 -  Jag har varit på Bali, men aldrig Malaysia. Så så är det.

 Sedan tidigare är trummisen Mickey Dee, 45, och vinkännaren Bengt Frithiofsson, 69, klara för "Kändisdjungeln".

 -  Jag är jättenöjd. Det är oerhört spännande och härliga deltagare vi har. Det är en bra cast med olika bakgrunder, säger programmets projketledare Matilda Snöwall.

FAKTA

Filmas dygnet runt
- I "Kändisdjungeln" lever tio kändisar tillsammans i ett primitivt läger i regnskogen. De är bevakade av kameror dygnets alla timmar och tittarna kommer att bestämma vilka av kändisarna som blir tvungna att ta sig an programmets galna utmaningar.
- Programmet är en svensk version av originalformatet "I'm a Celebrity... Get Me Out of Here!" Programmet kommer att sändas på TV4 med start den 11 september 2009.
- Programledare är Tilde de Paula och David Hellenius.