Ola Svensson och Anders Nunstedt. Foto: TV4
Ola Svensson och Anders Nunstedt.  Foto: TV4

Ola Svensson hyllar Expressens Anders Nunstedt

Publicerad
Uppdaterad
Ola Svensson är med i "Förkväll" för att prata om sin nya skiva. Då slår han till och hyllar Expressens musikrecensent Anders Nunstedt.
- Fantastiskt kul och från en sådan kille också, som Nunstedt liksom, säger Ola om en av Nunstedt recensioner.
För fem år sedan blev Ola Svensson Idol-Ola med hela svenska folket. Sedan dess har 24-åringen släppt tre skivor och hunnit med flera listettor. När popidolen besöker TV4:s "Förkväll" läser Agneta Sjödin upp en recension från Expressen.
- "Bäst i Sverige på popmusik", så skrev Anders Nunstedt i Expressen, säger Agneta Sjödin i programmet.  Ord som Ola blir märkbart glad av.
- Jag förväntade mig inte bra recensioner. Det var ju fantastiskt, speciellt nu när jag skrivit låtarna själv, säger han.

"En sådan kille"

Och att det är Expressens Anders Nunstedt som orden kommer ifrån verkar betydelsefullt för Ola Svensson.
- Fantastiskt kul och från en sådan kille också, Nunstedt liksom, säger Ola.
Så vad tycker Anders Nunstedt om Olas hjärtliga hyllning?
- Det var roligt att en artist för en gångs skull blir glad för det man skrivit, säger Anders Nunstedt till Expressen.se.
Nunstedt står fast vid sin kritik och säger att Ola är väldigt skicklig på att göra rak radiopop.

"Roligt"

- Han har haft fler listettor än vad Kent har haft. Man kan hävda att han fortfarande inte fått den cred han förtjänar, säger Nunstedt.
Vad betyder det att Ola säger "Fantastiskt kul och från en sådan kille också, Nunstedt liksom"?
- Det är roligt att han läser Expressen och att han bryr sig om vad vi skriver, säger Anders Nunstedt.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag