Ola-Conny Wallgren och Morgan Karlsson från "Ullared". Foto: Olle Sporrong
Ola-Conny Wallgren och Morgan Karlsson från "Ullared". Foto: Olle Sporrong

Ola-Conny: "Tur att jag hade Morgan"

Publicerad
Uppdaterad
Ola-Conny Wallgren, den nya profilen i Kanal 5:s tittarsuccé "Ullared", berättar nu om sin djupa depression.
Och om hur bästa vännen Morgan Karlsson på lagret hjälpt honom genom krisen.
- Han har gjort livet lite lättare att leva, säger vår senaste tv-stjärna.
Ola-Conny Wallgren, 47, är Kanal 5:s nya stora profil i "Ullared". Han tackar Gekås för mycket i sitt liv - som inte alltid varit lätt.
- Jag hade för dåliga betyg för att komma in på gymnasiet och redan då började det att vara ganska tufft. Man var väl lite mobbad för namnet och sådär också.
Först när han för drygt tolv år sedan kom till Ullared och fick anställning där - efter att under långa perioder varit arbetslös - började han att må bättre.

"Morgan och jag är lika"

- Jag var väldigt osäker, men Morgan hjälpte mig väldigt mycket. Han visade mig runt, och var lika lugn som jag själv är. Jag trodde inte att det fanns nån som var lika lugn, men Morgan och jag är lika, säger Ola-Conny.
Sedan dess har hans och Morgans vänskap bestått, och när Ola-Conny haft tuffa perioder i livet, som när han för drygt två år sedan skiljde sig från mamman till sina barn, var det Morgan som fanns där.

"Det var tufft"

- Jag hade varit gift i 17 år, och när det tog slut var det tur att jag hade Morgan. Det var tufft, men han hjälpte mig. Vi bor bara ett par kilometer ifrån varandra och är aldrig arga eller irriterade på varandra. Och så har vi alltid väldigt kul när vi går på dans ihop.
Morgan blev en stor favorit bland kvinnorna efter förra säsongen - och redan nu känner Ola-Conny av samma sak:
- Vissa dagar är de helt galna, men Morgan säger att det här bara är början. Jag låter dem ta sina bilder och få sina autografer, så är de nöjda sen, säger han.

Kanal 5 20.00

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag