Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nytt på Netflix i april – lista med nya serier och filmer

”Jag vill bara fortsätta jobba mer”
Nytt på Netflix i april 2021: Evin Ahmad gör huvudrollen i nya svenska serien ”Snabba cash”. Melissa McCarthy och Octavia Spencer är superhjältar i ”Thunder force”.
Foto: Netflix
Ny svensk kriminalserie på Netflix i april 2021: Evin Ahmad gör huvudrollen i ”Snabba cash”.
Foto: Netflix
Melissa McCarthy och Octavia Spencer är osannolika superhjältar i ”Thunder force”.
Foto: HOPPER STONE/NETFLIX © 2021 / HOPPER STONE/NETFLIX © 2021

Ny ”Snabba cash”-serie med Evin Ahmad, komediserien ”Dad stop embarrassing me!” med Jamie Foxx – och två osannolika superhjältar i filmen ”Thunder force”.

Se där några av höjdpunkterna på Netflix i april 2021.

I april har 18 nya serier eller seriesäsonger premiär på streamingtjänsten Netflix. Dessutom är det premiär för 17 nya långfilmer – och nio olika typer av dokumentärer, bland annat en musikalisk hyllning till Dolly Parton.

Här är hela programmet för april 2021 i datumordning.

Nya tv-serier på Netflix i april 2021

1 april – Prank encounters, säsong 2

Skräckinjagande scener och skrattretande spratt möts i den här dolda kameran-serien där vanliga människor ovetandes spelar huvudrollen i sin egen skräckfilm. Värd är Gaten Matarazzo.

2 april – The serpent

Den hänsynslöse mördaren Charles Sobhraj valde ut sina offer bland västerländska resenärer i Sydostasien på 1970-talet. Brittisk miniserie, baserad på chockerande och verkliga händelser.

7 april – Snabba cash

En ambitiös affärskvinna, en charmig gängmedlem och en problemtyngd tonåring. Under en desperat och smutsig jakt på pengar kolliderar deras världar i den svenska kriminalserien – som bygger på Jens Lapidus romaner. Medverkande: Evin Ahmad, Alexander Abdallah, Ali Alarik och Olle Sarri. Läs recension här. 

7 april – The wedding coach

Komikern (och den före detta bruden) Jamie Lee ger blivande äkta makar okonventionella men praktiska tips för att planera det perfekta bröllopet. Amerikansk realityserie.

7 april – The big day: Collection 2

För sex förlovade par får äktenskapet en spektakulär början i denna häpnadsväckande inblick i Indiens bröllopsindustri som omsätter flera miljarder dollar.

14 april – Dad stop embarrassing me!

En ensamstående pappa som äger ett sminkföretag kastas in i faderskapets invecklade värld när hans viljestarka tonårsdotter plötsligt flyttar in hos honom. Amerikansk komediserie med Jamie Foxx, David Alan Grier och Kyla-Drew.

14 april – The circle, säsong 2

Status och strategi kolliderar i ett socialt experiment där onlinespelare flörtar, fjäskar och falskspelar för att vinna priset på 100 000 dollar. Amerikansk reality. Programledare är Michelle Buteau.

15 april – Sisyphus

Efter en oförklarlig händelse kommer en intelligent ingenjör farliga hemligheter på spåren – och möter en kvinna från framtiden som letar efter honom. Koreansk science fiction-serie.

15 april – Hello, me!

En miserabel och misslyckad kvinna tror att hon tappat gnistan – tills en dag då hennes tuffa yngre jag dyker upp och kräver förändring. Koreansk romantisk komedi.

16 april – Why are you like this 

Tre bästisar måste hantera jobb, fritid, identitetspolitik, dejter och vilda utekvällar i den här satiriska serien om några vänner i 20-årsåldern som bor i Melbourne. Komediserie från Australien.

18 april – Luis Miguel, serien, säsong 2

Den mexikanske sångaren och superstjärnan Luis Miguel har hänfört publiken i och utanför Latinamerika i flera årtionden. Den här serien är en dramatisering av hans liv. Mexikanskt musikaldrama.

21 april – Zero

En blyg tonåring som kan göra sig osynlig måste få kontroll över sin förmåga och lägga konstnärsdrömmarna på hyllan för att skydda sitt kvarter. Italiensk tonårsserie som innehåller drama och science fiction.

23 april – Shadow and bone

Ondskefulla krafter konspirerar mot en ung soldat när hon avslöjar en magisk kraft som kan få hennes värld att bli förenad. Baserad på Leigh Bardugos Grisha-trilogi. Amerikansk fantasyserie.

27 april – Fatma

Turkisk thrillerserie om städerskan Fatma som begår ett oväntat mord när hon letar efter sin försvunna man. Hon upptäcker att hon har en talang för att komma undan med mord eftersom hon ständigt underskattas. 

28 april – Sexify

En oerfaren student vill skapa en sexapp för att vinna en tekniktävling, så hon och hennes vänner tvingas utforska intimitetens förbryllande värld. Dramakomedi från Polen.

30 april – Den medelmåttige Juanquini, säsong 2

En medelmåttig magiker lyckas med sitt livs trolleritrick när han råkar trolla bort en efterlyst brottsling under en polisräd. Det kommer att stå honom dyrt. Colombiansk dramakomedi.

30 april – The innocent 

Mats försök att avstyra ett bråk fick dödliga konsekvenser. Nu lever han ett nytt liv – tills ett telefonsamtal raserar allt. Spanskt kriminaldrama som bygger på romanen av Harlan Coben. 

30 april – Pet stars

I den här amerikanska realityserien följer vi talangföretaget Pets on Q när de arbetar med några av världens främsta djurinfluerare, som blir stjärnor i sociala medier.

Nya filmer på Netflix i april 2021

2 april – Just say yes

Den obotliga romantikern Lotte får sitt liv vänt upp och ner när hennes bröllopsplaner går om intet – samtidigt som hennes självupptagna syster förlovar sig. Romantisk komedi från Nederländerna.

2 april – Concrete cowboy

En rebellisk tonåring tvingas åka till sin pappa som han aldrig träffat över sommaren och knyter oväntade band till en grupp storstadscowboys. Amerikanskt westerndrama med Idris Elba, Caleb McLaughlin och Jharrel Jerome.

2 april – Madame Claude

I 1960-talets Paris når Madame Claudes inflytande långt bortom prostitutionens värld – tills en välbärgad ung kvinna hotar att förändra allt. Franskt drama med Karole Rocher, Garance Marillier och Roschdy Zem.

2 april – Sky high 

När mekanikern Angel faller för Estrella dras han in i Madrids kriminella värld och blir en måltavla för en obeveklig polis. Spanskt kriminaldrama.

9 april – Have you ever seen fireflies?

Det upproriska underbarnet Gülseren hanterar ensamhet, kärlek och smärta mot en bakgrund av politiska oroligheter och sociala förändringar. Drama från Turkiet.

9 april – Thunder force

Två gamla barndomsvänner återförenas som en brottsbekämpande superhjälteduo efter att en av dem utvecklat en behandling som ger vanliga människor superkrafter. I rollerna: Melissa McCarthy, Octavia Spencer och Jason Bateman.

9 april – Night in paradise

En gangster som blivit måltavla efter en brutal tragedi gömmer sig på ön Jeju, där han lär känna en kvinna som kämpar med sina egna demoner. Koreanskt kriminaldrama.

12 april – New gods: Nezha reborn

Nezha lever ett tillbakadraget liv som varubud och racingfantast, men när han stöter på gamla fiender måste han återuppväcka sina krafter för att skydda sina närmaste. Kinesisk science fiction.

14 april – The soul

En åklagare och hans fru undersöker ett uppmärksammat mord på en affärsman och upptäcker ockulta kopplingar, samtidigt som de måste fatta ett livsavgörande beslut. Kriminaldrama från Taiwan.

14 april – Love and monsters

För sju år sedan lyckades Joel överleva när monstren nästan utplånade mänskligheten. Nu måste han lämna sin mysiga underjordiska bunker för att hitta sin gamla flickvän. Amerikanskt familjeäventyr.

15 april – Ride or die

Rei hjälper kvinnan hon har älskat i flera år att lämna sin våldsamme man. Under den efterföljande flykten börjar deras känslor för varandra växa sig allt starkare. Japanskt drama.

16 april – Ajeeb Daastaans

Dessa fyra kortfilmer undersöker hur plötsliga händelser kan få de jobbiga känslor som ofta finns i sargade förhållanden att bubbla upp till ytan. Romantiskt drama från Indien.

16 april – Into the beat

En tonårig balettdansös upptäcker hiphop av en slump och ställs inför ett omöjligt val: att följa i sina föräldrars fotspår, eller göra det hon brinner för. Tysk feelgood.

22 april – Stowaway

Besättningen på en rymdexpedition till Mars måste fatta ett omöjligt beslut när en fripassagerare äventyrar allas liv ombord. Tyskt science fiction-drama med Anna Kendrick, Toni Collette och Daniel Dae Kim.

23 april – Säg mig när

Arbetsnarkomanen Will tar en paus från det hektiska livet i Los Angeles för att uppfylla sin farfars sista önskan: att besöka sevärdheterna i Mexico City och bli kär. Mexikansk komedi.

29 april – Things heard & seen

En ung kvinna upptäcker att både hennes man och deras nya hem har olyckliga hemligheter när de lämnar Manhattan för småstadsliv. Amerikansk thriller med Amanda Seyfried, James Norton och Natalia Dyer.

30 april – The disciple

Självtvivel, uppoffringar och svårigheter leder till en existentiell kris för en hängiven klassisk sångare som kämpat hårt, men inte riktigt lyckats bemästra sin konst. Chaitanya Tamhanes djupsinniga indiska drama vann två priser på Venedigs filmfestival. 

Nya dokumentärer på Netflix i april 2021

1 april – De magiska Anderna, säsong 2

Res från Argentina till Colombia, genom Sydamerikas bergslandskap, och lär känna de människor vars starka band till Anderna har format deras liv.

1 april – Worn stories

I denna roliga, varma och gripande dokumentärserie berättar vanliga människor fascinerande och udda historier om klädesplagg som betytt mycket för dem.

7 april – Dolly Parton: A musicares tribute

I en stjärnspäckad kavalkad av musik och minnen hyllar flera legendariska artister Dolly Parton när hon utses till årets person av Musicares. Med bland andra Miley Cyrus, Willie Nelson, Shawn Mendes, Kacey Musgraves, Katy Perry och Chris Stapleton.

7 april – This is a robbery: Världens största konstkupp

Året är 1990 och två män utklädda till poliser lurar sig in i ett museum i Boston i USA, där de stjäl konstverk värda en förmögenhet. Det här är historien om den ökända kuppen.

13 april – Sann kärlek: Berättelsen om sex förhållanden

Sex par från olika delar av världen diskuterar kärlek och sina långvariga relationer i dessa intima och ömsinta porträtt som filmades under ett helt år.

14 april – Why did you kill me?

Gränsen mellan rättvisa och hämnd suddas ut när en förkrossad familj använder sociala medier för att hitta personerna som låg bakom mordet på 24-åriga Crystal Theobald.

22 april – Naturens färger med David Attenborough

Med hjälp av innovativ teknik utforskar denna dokumentärserie naturen från ett nytt perspektiv: hur djuren använder sig av färger för att överleva och frodas i det vilda.

28 april – Headspace: en guide till sömn

Lär dig sova bättre med Headspace. Varje avsnitt reder ut missuppfattningar, kommer med tips och avslutas med en guidad avkoppling.

April – Searching for Sheela

Journalister och fans möter Ma Anand Sheela när den ökända före detta talespersonen för Rajneesh-rörelsen återvänder till Indien för att ge intervjuer.


Jesper Ganslandt, Olle Sarri och Alexander Abdallah om arbetet bakom nya serien Snabba cash.