Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nyblivna pappan David Hellenius njuter

Natten till fredag fick tv-profilen David Hellenius sin första son.
Nu vill han vara pappaledig.
- Till sommaren vore härligt, säger han.

FAKTA

Namn: David Hellenius.
Ålder: 32.
Bor: Bromma.
Familj: Sambon Renée Nyberg samt två dagar gammal son.
Aktuell: I humorprogrammet "Hey Baberiba" på TV4.
Namn: Renée Nyberg.
Ålder: 39.
Bor: Bromma.
Familj: Sambon David Hellenius, samt en dotter och två söner.
Aktuell: I "45 minuter" på TV3.

David Hellenius. I morse kom de nyblivna föräldrarna Renée Nyberg, 39, och David Hellenius, 32, hem från Danderyds BB till villan i Bromma i Stockholm. Deras nyfödda son sov som en stock i natt. - Han är så snäll. Jag har också sovit gott, berättar David.

"Alla mår jättebra"

Renée har sedan tidigare barnen Emma, 11, och William, 6. De har redan fått hälsa på sin nyfödda lillebror. - Det tar ett tag innan man förstår vad som har hänt. Men nu går jag hemma och bara njuter, fortsätter David. Renée är redan på benen och har precis varit ute på en promenad med sonen. Hon leder TV3:s samhällsprogram "45 minuter", men är nu mammaledig. - Alla mår jättebra, tillägger David. Har inte fått något namn Agneta Sjödin har varit beredd att hoppa in för honom i "Hey Baberiba". Men i vår fortsätter han i humorprogrammet. Sedan tar han även barnledigt. Än så länge har pojken inte fått något namn.