Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nya serier och filmer på Netflix i november 2020

”Emily in Paris” en stor snackis efter succén på Netflix
Emma Corrin spelar lady Diana i ”The crown”.Foto: Des Willie/Netflix
Ida Engvoll har huvudrollen i nya svenska serien ”Kärlek & anarki”.Foto: Ulrika Malm
Amy Adams gör en av huvudrollerna i Oscarsbelönade regissören Ron Howards nya film ”Hillbilly elegy”.Foto: RICHARD SHOTWELL / AP TT NYHETSBYRÅN

Här är allt det nya på Netflix i november:

Kärlek och anarki med Ida Engvoll i en ny svensk serie av Guldbaggebelönade Lisa Langseth.

I fjärde säsongen av ”The crown” kliver Emma Corrin in i rollen som lady Diana och Gillian Anderson gör Margaret Thatcher.

Dessutom: Amy Adams och Glenn Close i Ron Howards nya film ”Hillbilly elegy”.

Här är listan för november 2020 – premiärer och nyheter i datumordning på streamingtjänsten Netflix - samtliga nya serier, säsonger och filmer.

Nya tv-serier på Netflix i november 2020

1 november – Can you hear me?, säsong 2

Tre vänner i en fattig stadsdel ser humor och hopp i tillvaron trots dåliga pojkvänner och dysfunktionella familjer. Två år senare försöker Ada bygga upp sitt liv och återförenas med sina bästa vänner, som står inför sina egna utmaningar. Komediserie från Kanada.

3 november – Record of youth

Två skådespelare och en makeup-artist kämpar för att slå sig fram i en värld där deras bakgrund väger tyngre än deras drömmar. Koreansk romantik.

4 november – Kärlek & anarki

Svensk romantisk komedi om en gift konsult och en ung IT-tekniker som inleder en flörtig lek, utmanar samhällsnormerna – och får dem att se på sina liv med nya ögon. Med Ida Engvoll, Björn Mosten och Carla Sehn. Skapad av Guldbaggevinnande Lisa Langseth.

5 november – Paranormal

Efter att en skeptisk hematolog (specialist på blodsjukdomar) råkat ut för en rad oförklarliga händelser börjar folk, mot hans vilja, betrakta honom som en expert på paranormala fenomen. Drama från Egypten.

6 november – Country ever after

Countrymusikern Coffey Anderson och hans fru, hiphopdansaren Criscilla, försöker balansera familj, karriär och andlighet i den här amerikanska realityserien.

9 november – Undercover

Två poliser infiltrerar en drogkungs verksamhet genom att låtsas vara ett par på campingplatsen där han tillbringar helgerna. Inspirerad av verkliga händelser. Krimdrama från Belgien och Nederländerna.

10 november – Dash & Lily

Motsatser dras till varandra när cyniske Dash och optimistiska Lily utbyter meddelanden och utmaningar i en röd anteckningsbok som de lämnar till varandra i New York. Romantisk komediserie.

11 november – A queen is born

Gloria Groove och Alexia Twister förvandlar dragdrömmar till verklighet när de hjälper sex artister att hitta självförtroendet att äga scenen. Realityserie från Brasilien.

11 november – The Liberator

En brokig, hängiven och garvad grupp soldater går i spetsen för de allierades invasion av Italien under andra världskriget. Bygger på verkliga händelser. Amerikanskt actiondrama.

13 november – The Minions of Midas

En rik affärsman får ett utpressningsbrev, och hans beslut blir livsavgörande. Inspirerad av en berättelse av Jack London, men utspelar sig i det moderna Madrid. Politiskt thriller från Spanien.

15 november – The crown, säsong 4

Den brittiska Gloden globe-belönade dramat fortsätter. På 1980-talet kolliderar drottning Elizabeth med premiärminister Margaret Thatcher medan prins Charles går in i ett tumultartat äktenskap med lady Diana Spencer.

17 oktober – We are the champions

I den här amerikanska dokumentärserien får vi ta del av en rad knasiga och udda tävlingar – som rulla ost, äta stark chili, hunddans och grodhoppning – och följa människorna som engagerar sig i tävlingarna.

18 november – Bitter daisies, säsong 2

Under utredningen av en tonårstjejs försvinnande avslöjar en civiltjänsteman hemligheter kopplade till en egen förlust. Spanskt drama. Eva är ute ur fängelset men lider av blackouts och får hjälp med att infiltrera en klubb kopplad till sextrafficking.

18 november – Holiday home makeover with Mr Christmas

Inredningsarkitekt Benjamin ”Mr Christmas ”Bradley arbetar med ett pålitligt team av ”älvor ”för att hjälpa familjer att förvandla sina hem inför julhelgen.

20 november – Voices of fire

Dokumentärserie som följer Pharrell Williams hemstadskyrka när den bygger världens bästa gospelkör med hjälp av oupptäckta talanger i samhället.

27 november – Hemma över jul

Bastian reser hem till jul och får reda på att hans bror nu träffar hans exflickvän. Men efter ett tag upptäcker bröderna en annan familjehemlighet. Tysk komediserie.

27 november – Virgin river, säsong 2

En sörjande specialistsjuksköterska behöver en nystart och flyttar från Los Angeles till en avlägsen stad i norra Kalifornien, där hon möts av många överraskningar, som hjärtesorg och mord. Romantiskt drama från USA. 

27 november – Sugar rush: julspecial

Sugar Rush bjuder på en underbar julklapp: en rad avsnitt där alla baktävlingar har jultema. Amerikansk reality.

Nya filmer på Netflix i november 2020

3 november – Mother

Shuheis labila mamma känner sig hotad när han börjar bli nyfiken på världen bortom hennes osunda inflytande. Snart är familjen på väg mot en fruktansvärd tragedi. Japanskt kriminaldrama.

5 november – Operation christmas drop

En ambitiös assistent till en kongressledamot faller för en flygkapten när hon besöker hans flygbas i tropikerna för att lägga ner den och dess luftburna jultradition. Komedi från USA.

5 november – The Spongebob movie: Sponge on the run

När hans bästa vän Gary plötsligt fångas bort tar Spongebob med sig Patrick på ett galet uppdrag långt bortom Bikini Bottom för att rädda sin kompis. Amerikansk familjekomedi.

6 november – Citation

En begåvad student i Nigeria tar sig an det akademiska etablissemanget när hon anmäler en populär lärare som försökt våldta henne. Baserad på verkliga händelser. Samhällsdrama från Nigeria.

11 november – What we wanted

Ett par med fertilitetsproblem hamnar i äktenskapskris under sin semester på Sardinien. Och familjen i huset bredvid bidrar till den spända stämningen. Drama från Österrike.

12 november – Ludo

Från ett återupptäckt sexinspelning till en resväska med pengar - här överlappar fyra väldigt olika historier varandra på grund av ödet, slumpen och en excentrisk brottsling. Kriminalkomedi från Indien.

13 november – The life ahead

I en kuststad i Italien driver en förintelseöverlevare en förskola där hon tar in en 12-årig hemlös gatupojke som rånade henne. Dubbelt Oscarbelönade Sophia Loren, 86, gör comeback i ett italienskt drama efter tio års uppehåll.

13 november – Jingle jangle: En magisk jul

Årtionden efter att hans lärling förrådde honom får en tidigare gladlynt leksakstillverkare nytt hopp när hans vänliga och nyfikna barnbarn kommer in i hans liv. Se Forest Whitaker, Keegan-Michael Key och Phylicia Rashad i David E. Talberts julmusikal, med låtar av John Legend.

19 november – The princess switch: Switched again

När Margarets kröning på självaste juldagen komplicerar hennes kärleksliv rycker hennes dubbelgångare Stacy in. Men kan en tredje dubbelgångare förstöra deras plan? Romantiskt drama.

20 november – X räddar julen

När utomjordingar försöker stjäla tyngdkraften är det bara givmildhet och julstämning – och en liten rymdvarelse som heter X – som kan rädda jorden. Familjefilm.

20 november – If anything happens I love you

I efterdyningarna av en tragedi reser två föräldrar genom ett emotionellt tomrum när de sörjer förlusten av en när och kär som gjorde deras familj hel. Animerad kortfilm.

22 november – Dolly Parton’s Christmas on the Square

Jultidens jubel upphör när en kallhjärtad kvinna försöker sälja sin hemstads mark. Kan musik, magi och minnen förändra henne? Familjemusikal med countrysångerskan Dolly Parton.

24 november – Hillbilly elegy

Efter ett brådskande telefonsamtal återvänder en juridikstudent till hemstaden i Ohio, där han reflekterar över tre generationers familjehistoria och sin egen framtid. Med Amy Adams, Glenn Close och Gabriel Basso.

24 november – Notes for my son

En kvinna med obotlig cancer skriver om livet, döden och kärleken i en anteckningsbok som hennes son ska få som minne. Drama från Argentina, baserat på en sann historia.

25 november – The christmas chronicles 2

Kate Pierce har hunnit bli en cynisk tonåring när hon återförenas med tomten för att sätta stopp för en mystisk bråkstake som tänker ställa in julen ... för alltid. Familjekomedi med Kurt Russell, Goldie Hawn, Darby Camp. 

26 november – Mosul

Vi följer ett irakiskt team som slåss tillbaka mot IS för att försvara sin stad under terroristorganisationens ockupation från 2014 till 2017. Amerikansk actionthriller.

27 november – The call

En kvinna återvänder till sitt tidigare hem och hittar en gammal telefon som gör att hon kan prata med någon som bor i samma hus för 20 år sedan.

27 november – Don't listen

Efter sonens oförklarliga död hör Daniel en spöklik bön om hjälp som uppmanar honom att söka efter en känd paranormal expert. Psykologisk skräckfilm.

27 november – The beast

När hans unga dotter kidnappas, förföljer en pensionerad soldat kidnapparna – för att sedan själv bli misstänkt. Italiensk thriller.

30 november – Finding Agnes

När en övergiven son behöver komma till rätta med sin mammas tidigare misstag, ger han sig ut på en resa för att hitta försoning och hopp och kanske en dotter.

 

LÄS MER:

Netflix 2020: Stor guide till abonnemang och priser