Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Netflix oktober 2019: Alla 73 nya tv-serier och filmer

Fortsättningen på Breaking Bad. Foto: Courtesy of Netflix / Courtesy of Netflix
Meryl Streep drogs in i en skandal som fortfarande oroar världens rika.Foto: Claudette Barius/Netflix / Claudette Barius/Netflix

Netflix utbud ökar med 73 titlar och säsonger under oktober 2019.

Här kommer den fristående ”Breaking Bad”-filmen ”El Camino”. Vi får se folk som inte kan baka och en Meryl Streep som nystar upp en av 2000-talets stora ekonomiska skandaler.

Här är alla nyheter i Netflix utbud i oktober 2019.

Hösten är här på allvar och många nya tv-serier har premiär, inte bara i Netflix utbud.

Förutom egenproducerat material sänder Netflix även Lady Gaga-filmen ”A star is born”, en story som filmats i Hollywood minst tre gånger tidigare.

Nya tv-serier i Netflix utbud i oktober

Cardi B är domare i ”Rhythm + Flow”.Foto: Eddy Chen/Netflix / Eddy Chen/Netflix

4 oktober. El Dragón: En krigares återkomst 

To replace his grandfather as head of a cartel, a Tokyo financier returns to his home country of Mexico, where he must battle two rivals for control.

4 oktober. Big Mouth: Säsong 3 

Animerad serie för vuxna om pubertetens våndor och galenskap av kompisarna Nick Kroll och Andrew Goldberg

4 oktober. Raising Dion 

Efter att maken dött måste Nicole uppfostra deras son Dion på egen hand. Sonen får snabbt veta att han är något alldeles extra, vilket visar sig vara en underdrift.

Ska Dion kunna tygla sina superkrafter och vad är det som händer runt honom?

9 oktober. Rhythm + Flow 

Vem ska bli den nästa stora hip-hop-stjärnan? Musiktävling med Cardi B, Chance the Rapper och T.I. som domare. Första fyra avsnitten släpps samtidigt.

Från 10 oktober. Riverdale: Säsong 4 

Från 10 oktober släpps ett avsnitt i veckan av Riverdale. Under säsong 4 gör sig tonåringarna redo för att gå ut gymnasiet.

11 oktober. Haunted - övernaturliga upplevelser: Säsong 2 

Serien rekonstruerar människors vittnesmål om övernaturliga händelser de påstår sig ha drabbats av. Vi får möta demoner och spöken i dessa dramatiseringar.

11 oktober. Insatiable: Säsong 2 

En mobbad tonåring använder skönhetstävlingar som hämnd. I säsong 2 börjar Patty och Bob att få dåligt samvete, samtidigt som offren staplas runt dem.

11 oktober. Vad hjärtat vill: Säsong 2 

Fyra månader efter att ha sagt farväl till sin BFF börjar Elsa att planera att resa tillbaka till Paris. Men hennes hemligheter blir svåra att dölja.

18 oktober. Toon: Säsong 1 och 2 

En socialt bortkommen jingelkompositör tvingas ur sin säkerhetszon när en viral video gör honom berömd. 

18 oktober. Köttätare: Säsong 8 

Jägaren och naturvårdaren Steven Rinella ger sig till världens vackraste och mest avlägsna platser för att jaga vilt och tillaga dagens byte. Säsong 8: Mexiko och Alaska.

18 oktober. Avlu: The Yard 

Efter att ha blivit utsatt en gång för mycket av skjuter Deniz ihjäl sin make. Hon hamnar i fängelse och landar i en strid mellan två rivaliserande gängledare.

18 oktober. Baby: Säsong 2 

Andra säsongen om välbärgade tonåringar i Rom. Chiara och Ludovica känner att de tappar kontroller över deras liv när de balanserar mellan livet på gymnasiet och Roms undre värld.

18 oktober. Interior Design Masters 

Aspirerande inredesarkitekter tävlar om att få göra om ett lyxigt Londonhotell genom att tävla om att inreda.

18 oktober. La casa de las flores: Säsong 2 

Mörk mexikansk komedi där en välbärgad matriark försöker upprätthålla familjens välpolerade fasad efter det att makens älskarinna avslöjat en hemlighet för mycket.

LÄS MER: Här är de 50 bästa serierna på Netflix

LÄS MER: Här är de 50 bästa filmerna på Netflix

18 oktober. Living with Yourself 

En man som tappat tron på sig själv och kärleken genomgår en mysisk behandling för att bli en bättre person. Behandlingen lyckas så bra att han plötsligt upptäcker att han bor tillsammans med en mycket bättre version av sig själv.

24 oktober. Daybreak 

Svart komedi om en annorlunda tonåring som letar efter sin försvunna kärlek, trots att zombierna tagit över och världen styrs av Mad Max-gäng.

25 oktober. Monzon

Serie baserad på kriminalutredningen från 1989 som ledde till att den argentinske boxningsmästaren Carlos Monzón dömdes för mordet på hustrun Alicia Muñiz. 

25 oktober. Brotherhood 

En hederlig advokat, spelad av Naruna Costa, ställs inför ett svårt moraliskt problem. Hur ska hon hantera det faktum att hennes bror är ledare för att av brottssyndikaten i Brasilien?

25 oktober. Nailed It! France (C'est du gâteau!) 

Ett slags Sveriges mästerkockar, fast tvärtom och i Frankrike. Nailed it! är en dessert-och kak-serie där folk med magra kunskaper i köket får försöka göra riktigt avancerade saker. De som misslyckas minst dåligt vinner. Synen på fransk kokkonst kan få sig en törn.

25 oktober. Prank Encounters 

Dolda kameran-show där inget ont anande deltagare landar i sin egen skräckfilm. Värd är Gaten Matarazzo som spelar Dustin i ”Stranger Things”.

25 oktober. Brigada Costa del Sol

Serien utforskar knarkaffärerna i Spanien och fokuserar på 1970-talet.

25 oktober. Nailed It! Spain (Niquelao!) 

Vem gör sämst bakverk i Spanien? 

25 oktober. The Kominsky Method: Säsong 2 

Komediserie av Chuck Lorre där Michael Douglas spelar en före detta skådis som efter en kort tid som kändis nu coachar andra skådespelare i Hollywood. 

30 oktober. Flavorful Origins: Yunnan Cuisine

I Flavorful Origins får tittarna stifta bekantskap med det kinesiska köket. Den här säsongen från provinsen Yunnan.

31 oktober. Nowhere Man 

Efter ett mystiskt möte upplever en dödsdömd man alternativa tidslinjer. För att skydda sin familj flyr han fängelset.

Nya filmer på Netflix i oktober 2019

Lady Gaga och Bradley Cooper i ”A star is born”.Foto: Netflix

1 oktober. A star is born

En av de mest filmade berättelserna i Hollywood. En äldre alkoholiserad artist hjälper en ung sångerska att nå framgångar, samtidigt som hans egen karriär är på väg att krascha. Med Lady Gaga och Bradley Cooper.

2 oktober. Singlarna (Solteras) 

Ana börjar på en kurs för ensamstående kvinnor som vill hitta en make omedelbart efter det att hennes tilltänkte make gör slut. Mexikansk romantisk komedi.

4 oktober. In the Tall Grass 

Två syskon hör ett barns rop på hjälp och följer ropen in i ett högt gräs. Där upptäcker de att det är en fälla och de kan inte komma ut. Baserad på en novell av Stephen King och Joe Hill.

https://youtu.be/2fvdtShQbLU

11 oktober. El Camino: A Breaking Bad Movie 

Vince Gilligan, som skapade serien ”Breaking Bad” har skrivit och regisserat den fristående fortsättningen på tv-serien. Vi får följa Walts följeslagare Jesse Pinkman på flykt från kidnappare, rättvisan och sitt förflutna. Den stora frågan många ställt sig är: Kommer Walt att dyka upp i filmen?

11 oktober. Wolkenbruch och kvinnan i hans liv 

Mottis mamma vill att sonen ska gifta sig med en rejäl ortodox judisk kvinna. Men Motti är kär i sin klasskamrat Laura, som mamman aldrig skulle acceptera.

11 oktober. La influencia 

Alicia återvänder till barndomshemmet för att ta hand om sin döende mamma. Där kämpar hon med minnen från barndomen som hon trodde var borta och begravda.

11 oktober. Fractured   

Ray och hans hustru Joanne och lilla dottern Peri är ute på en lång bilresa. När de besöker en rastplats faller Peri och bryter armen. Väl framme på sjukhuset och bråk vid inskrivningen blir de lovade att få träffa en läkare. Peri och Joanne går i väg mot röntgen och Ray tuppar av i väntrummet. När han vaknar är hustrun och dottern borta och ingen på sjukhuset säger sig ha sett dem.

11 oktober. The Forest of Love 

Japansk film av Sion Sono som berättar storyn om en karismatisk ledare som får sina följare att utföra de mest bisarra, läskiga och dödliga 

12 oktober. Banlieusards 

Noumouké, 15, måste fatta en livsavgörande beslut. I vilken brors fotspår ska han gå? Juridikstudenten Soulaymaans eller gangstern Dembas? 

18 oktober. Eli

Eli är plågad av en sjukdom läkarna inte kan hitta bot för. Han blir allt svagare och tvingas leva helt isolerad. Men när han blir erbjuden en behandling som inte testats tidigare nappar Elis föräldrar.

Under behandlingens gång märker Eli att huset familjen bor i inte är så säkert som han trodde.

18 oktober. Sjutton 

17-åriga Héctor rymmer från ungdomsfängelset för att hitta sin försvunna hund. Han får hjälp av sin bror och tillsammans reser de genom Cantabria.

18 oktober. Upstarts 

Upstart är en story om vänskap och handlar om tre nyexaminerade universitetsstudenter i Indien som startar ett startup-företag, med förhoppningen att bli rika. Men vägen dit är svår och många försöker lura dem.

18 oktober. The Laundromat 

Meryl Streep spelar en änka som utreder försäkringsbedrägerier. Spåren leder till två advokater i Panama City och en av de största finansiella skandalerna i modern tid.  Steven Soderberg har regisserat filmen.

25 oktober. Dolemite Is My Name 

Eddie Murphy spelar den legendariske Rudy Ray Moore. På 1970-talet blev han känd för blaxploitation-filmerna om hallicken Dolemite. 

25 oktober. Rattlesnake 

När en flicka blir biten av en skallerorm erbjuder sig en mystisk kvinna att hjälpa till. Men till ett pris. Snart inser den ensamstående mamman att hon slutit ett avtal med djävulen.

Inget datum. Wounds 

När Will plockar upp en mobiltelefon efter ett barbråk i New Orleans börjar det hända obehagliga och mystiska saker i hans bar.

Nya komedispecialer i oktober

1 oktober. Nikki Glaser: Bangin’ 

8 oktober. Deon Cole: Cole Hearted 

14 oktober. Martin Matte: La Vie, La Mort...Eh La La..! 

22 oktober. Jenny Slate: Stage Fright 

16 oktober. Park Na-rae: Glamour Warning

24 oktober. Grego Rossello: Disculpe las molestias 

29 oktober. Arsenio Hall: Smart & Classy 

 

Nya dokumentärer på Netflix i oktober

Stjärnkocken David Chang lagar mat i ”Breakfast, Lunch & Dinner”.Foto: Netflix

2 oktober. Papperslös i USA 

Dokumentären följer åtta papperslösa familjer i USA under en tid då invandringspolitiken förändras radikalt. 

4 oktober. Rotten: Säsong 2 

Andra säsongen om serien som synar livsmedelsindustrins mörkaste hemligheter. Vad är sanningen bakom socker och choklad? Vad är det verkliga priset på avocado och vatten på flaska? 

16 oktober. Ghosts of Sugar Land 

Ett gäng muslimska vänner i Texas chockas när de får veta att en av deras kompisar åkt iväg för att kanske ansluta sig till IS. Vännerna undrar vad som gick snett.

18 oktober. Tell Me Who I Am 

När Alex Lewis är 18 drabbas han av minnesförlust och litar på att tvillingbrodern Marcus fyller i alla luckor. Men det finns en traumatisk händelse i barndomen som Alex inte får veta. Till slut måste tvillingarna ställas inför familjens mörka hemlighet.

18 oktober. Onaturligt urval 

Pionjärer inom genteknik och artificiell intelligens ställs inför oanade etiska problem när deras forskningen når oanade höjder.

23 oktober. Breakfast, Lunch & Dinner 

Stjärnkocken David Chang reser runt i världen och utforskar matlagning och kultur tillsammans med kända gäster.

23 oktober. Dancing with the Birds 

Följ med och se några av världens mest spektakulära fåglar och se deras minst lika fascinerande parningsritualer. 

25 oktober. It Takes a Lunatic

Ett intimt porträtt av Wynn Handman, mannen som varit lärare åt generationer av skådespelare och regissörer i New York. Bland hans elever märks Denzel Washington, Christopher Walken, Connie Britton, James Caan, Michael Douglas, Mia Farrow, Alec Baldwin, Mira Sorvino  och många fler. 

28 oktober. A 3 Minute Hug 

Bitterljuv dokumentär om familjer som blivit åtskilda av gränsen mellan USA och Mexiko. Vi får träffa dem när de återförenas med sina familjer 2018.

28 oktober. Little Miss Sumo 

Sumobrottaren Hyori förbjöds att tävla professionellt, på grund av sitt kön. I dokumentären tar hon upp kampen mot Japans populäraste sport – som bara män fick tävla i.

LÄS MER: Guide: Se film och serier offline från Netflix 

LÄS MER: Så laddar du ner filmer och serier från Netflix

LÄS MER: Netflix: Här är alla nyheter för augusti 2018

 

Nytt för barn och unga i oktober

Foto: Netflix

1 oktober. Carmen Sandiego: Säsong 2 

Mer står på spel för Carmen, Ivy och Zach när VILE släpper lös en ny läskig motståndare.

4 oktober. Creeped Out: Säsong 2 

Läskiga appar, önskningar som gått fel och portaler till andra dimensioner. Håll i dig, här kommer tio nya läskiga avsnitt.

4 oktober. Minimonster: Säsong 3 

De busiga minimonstren får nya uppgifter att lösa – och upptäcker nya vänner – när de utforskar världen omkring dem.

4 oktober. Minimonstren: Vidas första halloween 

Vida får fira första halloween tillsammans med minimonstren och hamnar på en mexikansk fest för de döda hemma hos Howler.

5 oktober. Legenderna: Myternas mästare 

När de mytologiska varelserna plötsligt får liv måste de hemliga monsterjägarna Leo, Teodora, don Andrés och Alebrije fixa allt.

8 oktober. Den spökliga berättelsen om kapten Kalsongs hall-o-flin 

Efter att det blivit förbjudet att fira halloween försöker bästa kompisarna Harold och George att hitta på ett smart sätt att gå runt den otrevliga lagen.

11 oktober. YooHoo till undsättning: Säsong 2 

Den kvicktänkta YooHoo och hans duktiga kompisar ger sig ut på magiska uppdrag när de hjälper djur i nöd över hela världen.

17 oktober. The Unlisted

De identiska tolvåriga tvillingarna Dru och Kal upptäcker att regeringen försöker kontrollera elever i Australien med hjälp av olagliga metoder.

18 oktober. Mäktiga lilla Bheem: Diwali 

Bheem är busig som många andra småbarn, men denna indiske pojke har övernaturliga krafter. Bra när man ska blåsa ut ljusen på födelsedagstårtan, om man inte tar i lite för mycket.

18 oktober. Spirit på fria vidder: Kortfilmer. Del 2 

Musikvideor och korta berättelser om hästen Spirit, Lucky och hennes vänner.

25 oktober. Greenhouse Academy: Säsong 3 

Vi följer tonårssyskonen Hayley och Alex som går på en förnäm internatskola i södra Kalifornien, fylld av rivalitet, romantik och rysliga mysterier.

 

Ny anime i oktober

3 oktober. Seis Manos 

Rebellen Philly the Kid ger sig iväg tillsammans med en obotligt optimistisk droid i hans rosa Cadillac för att hitta en försvunnen prinsessa i 1970-talets Mexiko.

10 oktober. Ultramarine Magmell

Ett tiotal år efter uppkomsten av en ny kontinent ger sig en frilansande räddningsarbetare iväg för att hjälpa upptäcktsresande i nöd.

31 oktober. Kengan Ashura: Del ll

Kampsportmästaren Baki Hanma tränar stenhårt för att bli bättre än sin pappa. Samtidigt utmanas han av fem dödsdömda fångar som precis anlänt till Tokyo. När del 2 startar pågår kampen för fullt.

 

LÄS MER: Netflix juni 2019: Alla nya tv-serier och filmer

LÄS MER: Netflix juli 2019: Alla nya tv-serier och filmer

LÄS MER: Netflix augusti 2019: Alla nya tv-serier och filmer

LÄS MER: Netflix september 2019: Alla nya tv-serier och filmer