Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Netflix november 2019: Alla nya tv-serier och filmer

Netflix lägger till massa godbitar i november 2019.

”The Crown” är tillbaka med en ny säsong, vi får se Oscarsvinnare och pristagare från Cannesfestivalen. Och så dyker Alicia Vikander upp i 80-talets Tokyo.

Här är alla nyheter i Netflix utbud i november 2019.

Netflix ”tv-event” 1 novemer: American Son

Foto: David Lee / Netflix

Tiden går och stämningen blir alltmer spänd på en polisstation i Florida där ett separerat par väntar på besked om sin försvunne tonårsson.

Se American Son här

Nya tv-serier på Netflix i november 2019

1 november. Atypical: Säsong 3 

Sam ska börja sitt första år på college, och brottas med nya utmaningar. Det handlar både om att skapa nya vänner och hantera sitt schema.

Se Atypical på Netflix här 

1 november. Hache

Helena vinner en kartelledares kärlek i 60-talets Barcelona, och finslipar samtidigt de färdigheter som krävs för att klättra till organisationens topp.

Se Hache här

1 november. Fab 5: We're in Japan!

Fab Five landar i Tokyo för att sprida glädje, lära känna kulturen och hjälpa fyra japanska män och kvinnor att våga vara sig själva.

Se Fab 5: We're in Japan! här

1 november. We are the Wave

Baserat på det världskända experimentet ”The Third Wave” – där en historielärare i USA skapade en påhittad rörelse för att visa hur fascism får fäste i ett samhälle.

Det har gjorts flera filmer, musikalen och böcker om detta, och den här tv-serien är baserad på en ungdomsbok från 80-talet.

Se We are the Wave här

5 november. The End of the F***ing World: Säsong 2

Foto: robert chilton

Utspelar sig två år efter James och Alyssas hårresande roadtrip – då en kvinna släpps ur fängelset och ger sig ut på jakt efter revansch.

Se The End of the F***ing World här

6 november. Greenleaf: Säsong 4

Greenleaf-familjen måste stå starka när nya krafter tar kontrollen. Men gömda hemligheter riskerar att splittra deras allianser.

Se Greenleaf här

6 november. Scams

En ung välmenande man som drabbats hårt av Lehman-kollapsen börjar jobba med bluffsamtal och blir allt djupare indragen i den kriminella undre världen. 

Se Scams här 

8 november. Busted!: Säsong 2

Sju amatördetektiver tar sig an olika mysterier och kommer allt närmare lösningen på den största gåtan: Vad hände med projekt D?

Se Busted! här 

8 november. Green Eggs and Ham

Guy och Sam är varandras motsatser, men åker på en resa tillsammans för att försöka rädda ett utrotningshotat djur. På vägen lär de sig nya saker, som hopp, vänskap och en utsökt maträtt.

9 november. Little Things: Säsong 3

I takt med att Kavyas och Dhruvs relation går från sambo- till långdistansförhållande, börjar deras respektive resor mot självkännedom påverka deras liv som ett par.

Se Little Things här

10 november. Patriot Act with Hasan Minhaj: Volume 5

Hasan Minhaj är tillbaka med sina komiska vinklar på politik och kultur.

Se Patriot Act with Hasan Minhaj här  

14 november. The Stranded

18-åriga Kraam överlever en tsunami tillsammans med 36 klasskamrater från en elitskola. De är fast på en avlägsen ö i Andamansjön, och när flera mystiska händelser inträffar står det klart att det är upp till eleverna att rädda sig själva.

Se The Stranded här 

15 november. The Yard: Part 2

Chockerande sanningar kommer upp till ytan. Deniz brottas med intriger, Kudret drar åt skruvarna och Ecem konfronterar ett växande hot.

Se The Yard här

15 november. I'm with the Band: Nasty Cherry

I den här intima och ocensurerade dokumentärserien lär sig popstjärnan Charli XCX vad som är nyckeln till framgång för ett tufft tjejband som hon är mentor för.

Se I'm with the Band: Nasty Cherry här 

15 novemer. The Club

Ett gäng rika ungdomar i Mexiko börjar sälja ecstasy och får snart problem med knarkkarteller, polisen och sina familjer.

Se The Club här

15 november. The toys that made us: Säsong 3

En djupdykning i de spännande historierna bakom vår barndoms mest älskade leksaker

Se The toys that made us här 

17 november. The Crown: Säsong 3

Olivia Colman i The CrownFoto: Sophie Mutevelian / Sophie Mutevelian

Mycket är nytt när Netflix originalserie kommer tillbaka med nya avsnitt efter ett uppehåll på nästan två år., men som det heter och så som Netflix beskriver det: ”Tiderna förändras. Plikten består.”

Fokus för ”The Crown” säsong 3 är åren 1964 till 1977 och handlingen kommer bland annat stanna vid upptäckten att drottningens rådgivare Anthony Blunt var sovjetisk spion liksom hur Harold Wilson blev premiärminister för första gången. 

Se The Crown här

22 november. Dolly Parton's Heartstrings

Dolly Parton's HeartstringsFoto: Tina Rowden / 2018 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights

Musiken man älskar, och historierna man har väntat på. Dolly Parton's Heartstrings är en antologi-serie som visar berättelserna, minnena och inspriationen bakom Dolly Partons mest älskade låtar.

Se Dolly Parton's Heartstrings här

22 november. Till havs: Säsong 2

Mysterier och spänning på en lyxkryssare på väg från Spanien till Brasilien.

Se Till Havs här 

22 november. Nailed It! Holiday!: Säsong 2

Den älskade serien om misslyckade bakverk är tillbaka med sin andra julspecial. Jingle Bells and Funky Smells!

Se Nailed It! Holiday! här 

22 november. Narcoworld: Dope Stories

Utforska alla aspekter av den globala droghandeln.

22 november. Ingen tittar på

Den rebelliske skyddsängeln Uli är ny på jobbet, men han bestämmer sig snart för att gå sin egen väg – vilket leder till chockerande upptäckter om hur världen styrs,

Se Ingen tittar på här

22 november. Singapore Social

Unga människor i Singapore som rör sig mellan karriär, romans och familj.

24 november. Final Space: Säsong 2

Gary och hans besättning letar över hela galaxen efter Quinn, medan de måste handskas med märkliga familjeåterföreningar och dödliga rymd-regattor.

Se Final Space här 

28 november. Merry Happy Whatever

Dennis Quaid spelar en viljestark pappa som försöker hantera julstressen när hans dotter tar med sig sin nya pojkvän för att fira julen hos dem.

Se Merry Happy Whatever här

28 november. Mytho

När Elvira börjar misstänka att hennes man har en affär låtsas hon vara allvarligt sjuk. En liten vit lögn som får enorma konsekvenser.

29 november. Sugar Rush Christmas

Allt man älskar med bakningsprogrammet Sugar Rush – fast med en julig twist!

Se Sugar Rush Christmas här

29 november. The Movies that made us

Den verkliga historien bakom några av de jättefilmer som format generationer. 

Nya filmer på Netflix i november 2019

1 november. Drive

En ökänd tjuv samarbetar med en streetracer för att genomföra en stor kupp som involverar ett farligt spel med myndigheterna. OBS – det här är en Bollywood-film, inte Ryan Gosling-filmen från 2011 med samma namn.

Se Drive här

1 november. Holiday in the wild

För att hålla humöret uppe när deras son reser iväg för att börja på college bestämmer sig Manhattan-bon Kate för att boka en ”andra smekmånad” med sin man. Istället för att tacka henne avslutar han plötsligt förhållandet. Kate bestämmer sig för att åka på safari-resan ensam. Långt från den moderna lyxen hon är van vid stormtrivs Kate bland de majestätiska djuren och de vackra omgivningarna. Och kanske hittar hon kärleken i sin nya värld?

Se Holiday in the wild här

1 november. Wonder

En pojke med ett annorlunda ansikte har blivit hemskolad hela livet. Nu ska han börja en vanlig skola och måste hitta vänner bland sina mobbare.

1 november. Grace of Monaco

Medan hon tar ställning till ett erbjudande om att återvända till Hollywood hjälper Grace Kelly, numera prinsessa av Monaco, sitt land i en dispyt med Frankrike.

1 november. The King

Prins Hal måste gå från att vara en oansvarig festprisse till en krigarkonung, och möta hot både inifrån och utifrån slottets murar för att vinna slaget om England.

Se The King här

1 november. Mannen som trotsade tyngdlagen

En pojke som trotsar tyngdlagen växer upp till en märkvärdig man – och internationell kändis – som längtar efter mänsklig kontakt.

Se Mannen som trotsade tyngdlagen här

5 november. Tune in for love

En student och en tystlåten tonåring träffar varandra på ett bageri på 90-talet. De försöker hitta varandra genom åren, men ödet tycks hela tiden hålla dem åtskilda.

Se Tune in for love här

7 november. Call me by your name

Det är sommar 1983 på den italienska landsbygden. 17-åriga Elio knyter ett livsändrande band till sin pappas karismatiske forskningsassistent Oliver. 2018 var den här filmen nominerad till fyra Oscars och vann en.

8 november. Paradise Beach

Mehdi kommer ut från fängelset, och planerar att göra upp gamla affärer. Men först måste han återförenas med sitt gäng, som nu bor på en idyllisk strandresort i Thailand.

Se Paradise Beach här

8 november. Let it snow

En snöstorm slår till mot en liten stad på julafton, och påverkar vänskaper, kärleksliv och framtid för ett antal high school-elever.

Se Let it snow här 

15 november. House Arrest

En man låser in sig i sitt hus för att slippa ta itu med sin moderna vardag.

Se House Arrest här 

15 november. Klaus

När Jesper utmärker sig som postakademins värsta student blir han skickad till en avlägsen ö långt norr om polcirkeln. De argsinta invånarna skickar inga brev. Jesper är på väg att ge upp när han hittar en vän i lärarinnan Alva och upptäcker Klausm en mystisk snickare som bor ensam i en stuga full av handgjorda leksaker. Den här oväntade vänskapen får skrattet och julglädjen att återvända. Animerad komedi med Oscarsvinnaren J.K Simmons.

Se Klaus här 

15 november. Earthquake Bird

Alicia Vikander i Earthquake BirdFoto: Murray Close / Murray Close

I 1980-talets Tokyo blir en mystisk utländsk kvinna (Alicia Vikander) misstänkt för att ha mördat sin vän. 

Se Earthquake Bird här

21 november. The Knight Before Christmas

Magiska krafter förflyttar en medeltida riddare till nutiden där han faller för en NO-lärare som tappat tron på kärleken.

Se The Knight Before Christmas

22 november. Mon frère

En tonåring går från en våldsam hemmiljö till ett brutalt ungdomshem där han måste vänja sig vid den tuffa tillvaron och knyta osannolika vänskapsband för att överleva.

Se Mon frère här

25 november. Sagan om Konungens återkomst

Det är dags att göra slut på Sauron en gång för alla, och Frodo och Sam har i uppdrag att förstöra härskarringen genom att kasta den i Domedagsbergets eldar. Med sig på resan har de den lille gynnaren Gollum. Samtidigt rycker Mordors härar ut mot Gondor för att förgöra den fria världen, och Aragorn, Elendils arvinge, måste samla människorna till motstånd.

27 november. The Lego Movie 2: Andra delen

Duplo-aliens kidnappar Lucy och Batman, och mästerbyggaren Emmet får ge sig ut i rymden för att rädda dem.

27 november. The Irishman

Martin Scorseses episka historia om en torpeds erfarenheter av organiserad brottslighet i USA efter andra världskriget. Med Robert De Niro, Al Pacino och Joe Pesci.

Se The Irishman här 

28 november. Holiday Rush

När en ensamstående pappa blir av med jobbet precis innan jul måste han och hans fyra bortskämda barn dra åt svångremmen och lära sig vad äkta glädje egentligen är.

Se Holiday Rush här 

29 november. Atlantics

I en förort till Dakar förälskar sig 17-åriga Ada i byggnadsarbetaren Souleiman, som återvänder efter att ha varit försvunnen till havs. Vann Grand Prix på Cannes-festivalen.

Se Atlantics här

29 november. Min borttappade kropp

Äventyr, ung kärlek och barndomsminnen flätas samman när en avhuggen hand reser genom Paris i jakt på sin ägare i den prisbelönta animerade filmen. Skapad av författaren bakom Amelie från Montmartre

Se Min borttappade kropp här

 

Nya komedispecialer på Netflix i november 2019

5 november. Seth Meyers: Lobby Baby

12 november. Jeff Garlin: Our Man In Chicago

14 november. Fadily Camara: La Plus Drôle de Tes Copines

19 november. Iliza: Unveiled

26 november. Zona Rosa

26 november. Mike Birbiglia: The New One

28 november. John Crist: I Ain't Prayin For That

 

Nya  dokumentärer på Netflix i november 2019

1 november. Branden i Paradise

En dokumentär där överlevande berättar om den tragiska branden som ödelade staden Paradise och blev den dödligaste skogsbranden i Kaliforniens historia.

Se Branden i Paradise här 

4 november. The Devil Next Door

En gammal man ställs inför rätta i Israel, anklagad för att vara den ökände koncentrationslägervakten som kallades Ivan den förskräcklige.

Se The Devil Next Door här

13 november. Maradona i Mexiko

Maradona kommer till Culiacán, hjärtat av Sinaloa-kartellen för att rädda det lokala fotbollslaget, och kanske sig själv.

Se Maradona i Mexiko här

20 november. Bikram: Yogi, Guru, Predator

Bikram Choudhury, den karismatiske grundaren av det globala fenomenet bikramyoga, verkade ha allt – tills chockerande anklagelser mot honom uppdagades.

Se Bikram: Yogi, Guru, Predator här

27 november. Broken

En undersökande dokumentärserie som visar hur försumlighet och lögner vid marknadsföring av populära produkter får allvarliga konsekvenser för konsumenter.

Se Broken här 

 

Nytt för barn på Netflix i november 2019

1 november. Hej Ninja

Bästisarna Wesely och Georgie och deras knasiga kattkompis Pretzel förvandslas till ninjor och ger sig in i en magisk värld där de löser problem och räddar dagen.

Se Hej Ninja här

1 november. Sanna och höstfestivalen

Det är dags att skörda babbeläpplen i Regnbågslandet, men Dyster-Suren vill inte att det ska bli höst. Kan Sanna och hennes vänner rädda skördefesten?

5 november. She-Ra och prinsessrebellerna

Cathra lovar att ervöra Etheria, Glimmer kämpar med sin nya roll och Adora och prinsessorna står inför nya och gamla faror.

Se She-Ra och prinsessrebellerna här

12 november. Harvey-tjejerna för alltid!

På Harvey Street är det barnen som styr. Här finns en rättsskipande tjejtrio, glass står alltid på menyn och det känns som lördag hela veckan.

Se Harvey-tjejerna för alltid! här 

15 november. Llama Llama: Säsong 2

Den omtyckta barnboksfiguren får liv i den här mysiga serien om familj, vänskap och att lära sig nya saker.

Se Llama Llama här

22 november. Trolls: Ett gäng med sväng!: Säsong 8

En ny säsong med de älskade små trollen i Trollbyn.

Se Trolls här

26 november. Minimonster räddar julen

Minimonstren måste hitta Jultomtens borttappade ren.

 

LÄS MER: Här är de 50 bästa serierna på Netflix

LÄS MER: Här är de 50 bästa filmerna på Netflix

LÄS MER: Guide: Se film och serier offline från Netflix 

LÄS MER: Så laddar du ner filmer och serier från Netflix

LÄS MER: Så mycket kostar Netflix – guide till olika abonnemang

LÄS MER: GUIDE: 75 bästa barnfilmerna på Netflix, HBO & Viaplay 2018