Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Netflix mars 2019: Alla nya filmer och tv-serier

”The Dirt”, filmen om Mötley Crüe.Foto: Jake Giles Netter / Netflix / NF_D_JGN-D21-7487.
”Formula 1: Drive to survive”. Tittarna får se hur det går till i F1-cirkusen.

Fort fram och snabbt upp. 

Mars månad har serier och filmer i hög hastighet. Både F1-dokumentären där tittarna får insyn hur det går till i världens mest prestigefyllda motorcirkus – och dokumentären om hårdrockarna i Mötley Crüe i filmen ”The Dirt”.

Här är alla nyheter på Netflix utbud i Sverige under mars 2019.

Nya tv-serier i mars

15 mars: ”Love, death & robots”

 

1 mars: Northern Rescue 

Känslosam amerikansk dramaserier. John West jobbar som chef på räddningstjänsten. När hans hustru omkommer flyttar han tillbaka till sin födelseplats Turtle Island Bay med de tre gemensamma barnen.

 

1 mars: Cricket Fever: Mumbai Indians 

Amerikansk sportdokumentär. Den indiska kricketligan räknas som världens tuffaste. Kan Mumbai Indians samla sig och ta hem serietiteln en gång till?

 

7 mars: The Order

Mörk tonårsserie där studenten Jack går med i ett hemligt sällskap för att hämnas sin mammas död. Han dras in i ett krig mellan varulvar och satanister.

 

8 mars: Shadow 

Actionserie med en före detta polis lider av en ovanlig åkomma där han inte kan känna fysisk smärta. Däremot plågas han av en personlig tragedi. Han tar på sig att på egen hand sätta dit förövarna som plågar den sydafrikanska polisen i Johannesburg.

 

8 mars: Immortals

Kombinerad kriminal- och vampyrserie. Mia uppskattar inte att ha förvandlats till vampyr. Hon är så vred att hon nu bar bestämt sig för att förgöra vampyrledaren Dmitrij innan han hittar föremålet som gör honom odödlig.

 

8 mars: After Life

Brittisk komediserie av Ricky Gervais där en medarbetare på en tidning beter sig otrevligt mot sina arbetskamrater för att de ska sluta försöka hjälpa honom att komma över hustruns död.

 

LÄS MER: Netflix februari 2019: Alla nya tv-serier och filmer - Expressen 

 

8 mars: Formula 1: Drive to Survive

Motordokumentär. Få en inblick i F1-förarnas och ägarnas värld. 

 

12 mars: Terrace House: Opening New Doors

Säsong 6. Kaito och Risako hänger med sina huskompisar, samtidigt som Yui och Aio ska bestämma vart de är på väg. Bara deras vänskap är säker.

 

15 mars: Love, Death & Robots

Animerad skräckserie. 18 fristående berättelser, med thrilleroch skräck, presenterade av Tim Miller och David Fincher.

 

15 mars: Turn Up Charlie

Brittisk dramakomedi om Idris Elba som är en misslyckad DJ som jobbar på sin comeback, samtidigt som han är nanny åt sin kände kompis vilda elvaåring.

 

15 mars: Arrested Development

Nya avsnitt kommer från den amerikanska komediserien som handlar om den före detta förmögna familjen som gör allt gör att överleva med stil.

 

15 mars: Om jag inte hade träffat dig 

Spanskspråkig science fiction- och fantasyserie. Eduard har förlorat hela sin familj i en tragisk olycka. Han reser till ett parallellt universum för att skapa en bättre framtid åt familjen.

 

15 mars: Fab 5 

Säsng 3. Amerikanskt livsstilsprogram. De fantastiska fem drar till Kansas City, Missouri för att ändra, fixa och göra fantastiska saker.

 

16 mars: Green Door

En psykolog med eget bagage återvänder från USA till Taiwan, där han startar en mottagning. Han tar sig an ett antal mystiska patienter som avslöjar psykologens mörka förflutna.

 

20 mars: My Husband’s Penis Won’t Fit

Kumiko och Kenichi möts på universitetet. De gifter sig med varandra och är lyckliga. Men allt eftersom tiden går uppstår ett problem som hotar att döda deras äktenskap. 

 

22 mars: Carlo & Malik

En äldre mordutredare tvingas konfrontera sig med sina egna fördomar när han tvingas jobba med en ung polisaspirant från Elfenbenskusten. Tillsammans ska de lösa en serie mordfall i Rom.

 

22 mars: Delhi Crime

Polisdrama baserad på verkliga händelser där en kvinnlig polis jagar gängvåldtäktsmän i New Dehli.

 

22 mars: Historia de un crimen: Colosio

Dramatisering av mordet på den mexikanske presidentkandidaten Luis Donaldo Colosio 1994. 

 

22 mars: Most Beautiful Thing

En kvinna söker äventyr och startar om sitt liv i Rio. Där upptäcker hon inte bara en helt ny kultur, men även sig själv.

 

22 mars: Selling Sunset

Lyxmäklare i Los Angeles säljer hem till de allra rikaste och mest inflyteserika köparna. När en ny mäklare får jobb hos Oppenheim group ökar spänningen hos mäklarna.

 

29 mars: Santa Clarita Diet

Säsong 3. Zombiekomedi. Det är stressigt att vara odöd, Joel undersöker ett hemligt sällskap, Abby kämpar med vad hon känner för Eric.

 

LÄS MER: Så laddar du ner filmer och serier från Netflix 

 

29 mars: Osmosis

Science fiction och fantasy-serie. Inte långt fram i tiden parar dejtingappen ihop folk med hjälp av hjärndata. Men vad händer om någon är inne och rotar i dina minnen och erfarenheter?

 

29 mars: Traitors

Spionserie som startar när andra världskriget tar slut. En ung engelska hjälper en gåtfull amerikansk agent att hitta sovjetiska infiltratörer inom den brittiska regeringen.

 

Mars: On My Block

Säsong 2. Romantisk tonårsserie om fyra gatusmarta och roliga tonåringar i ett av Los Angeles tuffaste områden. 

 

https://youtu.be/m2YESFno9-g

 

Nya avsnitt varje vecka

2 mars: Romance is a Bonus Book

3 mars: Patriot Act with Hasan Minhaj: Volym 2

1 mars: Star Trek Discovery

 

 

Nya filmer på Netflix i mars 2019

”The Highwaymen” Woody Harrelson och Kevin Costner jagar Bonnie och Clyde.Foto: Netflix

1 mars: River’s Edge 

Japansk film från 2018. Gymnasisten Haruna blir vän med enstöringen Yamada, och dras in i ett komplicerat förhållande mellan Haruna, Yamada, en modell och en tjej som är besatt av Yamada. Inte att förväxlas med den amerikanska filmen ”Vid flodens strand”.

 

15 mars: Burn Out 

Fransk film om en ensamstående mamma hamnar i skuld hos ett kriminellt gäng  och där en mc-förare extraknäcker som knarksmugglare för att betala hennes skulder.

 

LÄS MER: Här är de 50 bästa serierna på Netflix 

LÄS MER: Här är de 50 bästa filmerna på Netflix 

 

1 mars: Din Son 

Spansk film där en kirurg hämnas gänget som misshandlat hans son utanför en nattklubb.

 

1 mars: The Boy Who Harnessed the Wind 

13-årige William läser en faktabok och bestämmer sig för att bygga ett vindkraftverk för att rädda sin by i Malawi från svält. Baserad på en sann historia.

 

1 mars: Budapest

Fransk vuxenkomedi där två kompiar riskerar karriärer och äktenskap när de startar ett företag som arrangerar ohämmad svensexor i Ungern. Deras äkta hälfter är inte imponerade.

 

LÄS MER: Guide: Se film och serier offline från Netflix  

 

8 mars: Lady J

Kostymdrama där en rik änka inleder en kärleksaffär med en villig markis. Men historien tar en oväntad vändning när en rik änka hämnas med hjälp av en ung kvinna.

 

8 mars: Juanita

Romantiskt drama. Juanita med tre vuxna barn och problem med kärleken och livet lämnar allt för att starta om sitt liv i den lilla (fiktiva) hålan Paper Moon i Montana.

 

8 mars: Triple Frontier

Actionäventyr med Ben Affleck. Fem före detta elitsoldater bestämmer sig för att stjäla en förmögenhet från en knarkkung, vilket slutar i att de själva blir jagade.

 

LÄS MER: Netflix alla nyheter för januari 2019 – hela listan 

 

15 mars: Dry Martina

Martina var en berömd sångerska i Argentina på 90-talet. Men en händelse med ett fan tvingade henne i frivillig exil i Chile. 

 

29 mars: 15 August

Lättsam Bollywoodfilm om livet i en arbetarstadsdel i Mumbai. 

 

22 mars: Mirage

En lucka i tiden gör att Vera kan åka tillbaka 25 år och rädda livet på en pojke. Men hon drabbas av en större katastrof när det visar sig att hennes handling då får oanade konsekvenser för dottern. 

 

LÄS MER: Så mycket kostar Netflix – guide till olika abonnemang 

 

22 mars: The Dirt

Dramatisering av heavy metalbandet Mötley Crües ocensurerade självbiografi. 

 

8 mars: Walk. Ride. Rodeo

En framgångsrik rodeoryttare förlamas efter en olycka. Men hon är fast besluten att rida och tävla igen. Baserad på en sann historia.

 

29 mars: The Highwaymen

Gangsterfilm om poliserna som satte stopp för rån- och mördarparet Bonnie och Clyde. Med Woody Harrelson och Kevin Costner.

 

Nya komedispecialer på Netflix i mars 2019

 

12 mars: Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits

15 mars: Edoardo Ferrario: Temi Caldi 

19 mars: Amy Schumer Growing 

26 mars: Nate Bargatze - The Tennessee Kid

 

Nya  dokumentärer

 

1 mars: Losers

Hur hanterar vi förlorare, när allt går ut på att vinna? Dokumentären använder misslyckanden inom sportvärlden för att berätta om hur vi hanterar nederlag.

 

22 mars: ReMastered: The Miami Showband Massacre 

Tre medlemmar av bandet Miami Showband mördades av en paramilitär grupp i Nordirland 1975. Kan morden knytas till regeringen?

 

29 mars: The Legend of Cocaine Island 

En misslyckad affärsman får nys om att någon gömt kokain för 20 miljoner kronor i Karibien. Hans plan är att hitta gömman och ta knarket.

 

LÄS MER: GUIDE: 75 bästa barnfilmerna på Netflix, HBO & Viaplay 2018 

 

Nytt för barn och unga 

Andra säsogen av ”Larva” kommer 1 mars.

1 mars: Larva

Säsong 2. Två kvasiga larver är strandsatta på en tropisk ö. Där träffar de roliga djurkompisar och hamnar i trubbel.

 

15 mars: YooHoo to the Rescue

Fem gosiga kompisar från det magiska landet YooTopia jobbar tillsammans och använder hemliga manicker för att rädda djur som hamnat i knipa. Som tack får de nya vänner för livet.

 

15 mars: Robozuna

Ariston, Mangle och Freebotkämparna är tillbaka. Men att freda sitt hem blir svårare när den onde Danuvia släpper loss den läskiga roboten Dominatus.

 

22 mars: Charlie’s Colorforms City 

Häng med den charmige Charlie och hans glada gäng på skojiga och färgglada äventyr med massor av bus och upptåg.