Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Netflix juli 2020: Hela listan med serier och film i sommar

Hör Expressens tv-krönikör Mattias Bergqvist om de bästa tv-serierna just nu
Gustaf Skarsgård i fantasyserien ”Cursed”. I ”Boca a Boca – från mun till mun” sprids en smittsam sjukdom bland unga genom kyssar. I komedin ”Desperados” ser vi Nasim Pedrad.
Gustaf Skarsgård spelar trollkarlen Merlin i nya fantasyserien ”Cursed” på Netflix.
Foto: NETFLIX
I den brasilianska thrillerserien ”Boca a Boca – från mun till mun” sprids en smittsam sjukdom bland unga genom kyssar.
Foto: NETFLIX
Sarah Burns, Nasim Pedrad och Anna Camp gör huvudroller i nya Netflixfilmen "Desperados".
Foto: CATE CAMERON/NETFLIX
I komedin ”Desperados” återförenas Nasim Pedrad och Lamorne Morris från serien ”New girl”.
Foto: NETFLIX

Gustaf Skarsgård utövar svart magi i nya fantasyserien ”Cursed”.

I den brasilianska thrillerserien ”Boca a Boca – från mun till mun” sprids en smittsam sjukdom bland unga genom kyssar.

I komedin ”Desperados” återförenas Nasim Pedrad och Lamorne Morris från serien ”New girl”.

Här är alla nyheter på Netflix i juli 2020.

Om sommaren blir regnig kommer här en tröst: alla nyheter i datumordning på streamingtjänsten Netflix i juli - serier, filmer, komedishower och dokumentärer.

Nya tv-serier på Netflix i juli 2020

1 juli – Karppi, säsong 2

Bara några månader efter en fruktansvärd tragedi utreder kriminalkommissarie Sofia Karppi mordet på en kvinna med kopplingar till ett byggföretag i Helsingfors. Finskt kriminaldrama.

1 juli – Say I do – överraskningsbröllop

Amerikansk dokusåpa där måste par övervinna olika hinder för att få fira sin kärlek med ett överraskande drömbröllop som tre experter skräddarsytt på mindre än en vecka.

2 juli – Warrior nun

En föräldralös tonåring med nyvunna superkrafter vaknar upp i ett bårhus och får reda på att hon är den utvalda gloriabäraren åt en hemlig nunnesekt som jagar demoner. Amerikansk tonårsserie.

3 juli – Flickorna i växeln, sista säsongen

Fyra kvinnor som arbetar för Spaniens telefonbolag i 1920-talets Madrid måste handskas med romantik, vänskap och den nya tidens yrkesliv. Spansk dramaserie.

3 juli – Ju-on: Origins

En forskare som undersöker paranormala fenomen söker som besatt efter ett hus där något fruktansvärt en gång hände en mamma och hennes barn. Japansk skräck.

3 juli – Southern survival

BattlBox-gänget testar produkter som utformats för att hjälpa människor att överleva farliga situationer, till exempel explosioner, naturkatastrofer och inbrott. Amerikansk reality.

8 juli – Stateless

Fyra främlingar – en kvinna på flykt, en modig flykting, en energisk byråkrat och en kämpande pappa – möts på en australiensisk flyktingförläggning. Dramaserie från Australien. Cate Blanchett medverkar och är en av skaparna.

9 juli – The Protector, säsong 4

Vizier och de odödliga härskar över det moderna Istanbul, Hakan reser till det förflutna för att stoppa ett krig, och Zeynep genomgår en kraftfull omvandling. Fantasyserie från Turkiet.

10 juli – Down to earth with Zac Efron

Skådespelaren Zac Efron reser över hela världen med hälsoexperten Darin Olien i ett reseprogram som utforskar sunda och hållbara sätt att leva. Amerikansk dokumentärserie.

10 juli – Dating around: Brasilien

I den här brasilianska realityserien går sex singlar på fem olika blinddejter på trendiga platser i Brasilien. Vem kommer de vilja träffa igen på en andra dejt?

10 juli – De tolv

Tolv jurymedlemmar – vanligt folk med egna problem – måste komma fram till ett domslut i fallet med en kvinna som står anklagad för mord på sin bästa vän och sin dotter. Belgisk dramaserie.

15 juli – Mörkt begär

När gifta Alma reser bort under en ödesdiger helg väcks en ny passion, men helgen slutar i tragedi och tvingar henne att ifrågasätta allt om de som står henne närmast. Thrillerserie från Mexiko.

15 juli – Skin decision: Before and after

Skönhetsexperten syster Jamie och plastikkirurgen doktor Sheila Nazarian använder de senaste metoderna för att lyfta fram sina klienters skönhet. Amerikansk dokusåpa.

16 juli – Indian matchmaking

Äktenskapsmäklaren Sima Taparia hjälper sina amerikanska och indiska klienter att ingå arrangerade äktenskap, och visar hur traditionen fungerar i dagens värld. Amerikansk dokusåpa.

17 juli – Cursed

Baserad på New York Times bästsäljande serieroman av Thomas Wheeler och FRank MIller är ”Cursed” en ny version av legenden om Kung Artur, berättad genom ögonen på Nimue, en ung kvinna med en mystisk gåva som är avsedd att bli den mäktiga och tragiska Lady of the Lake. Katherine Langford från ”13 skäl varför” gör huvudrollen som Nimue, Gustaf Skarsgård spelar trollkarlen Merlin (en mästare på svart magi och en drinkare) och Devon Terrell gör rollen som Artur. Amerikansk fantasy.

17 juli – Boca a Boca – från mun till mun

Ungdomarna i ett samhälle på den brasilianska landsbygden drabbas av panik när de hotas av en smittsam sjukdom som sprids via kyssar. Thrillerserie från Brasilien.

21 juli – How to sell drugs online (fast), säsong 2

En nördig tonåring försöker vinna tillbaka sitt ex och börjar sälja ecstasy på nätet från sitt sovrum. Snart blir han en av Europas största droghandlare. Tyskt kriminaldrama

22 juli – Signs

Mordet på en ung kvinna visar sig ha likheter med ett gammalt olöst fall, och en ny polis måste bryta tystnaden som råder i en stad i de polska Ugglebergen. Kriminalserie från Polen.

24 juli – Sing On! Spanien

I den här nya sångtävlingen tar sig deltagarna an några av de största hitsen, och jackpotten – som kan bli så stor som 30 000 euro – växer varje gång de träffar rätt ton. Spansk reality.

26 juli – Good girls, säsong 3

Förortsmorsorna som blev kriminella – Beth, Ruby och Annie – återvänder för att möta konsekvenserna av förra säsongens galenskaper. Amerikansk dramakomedi.

29 juli – Inifrån världens värsta fängelser, säsong 4

Undersökande journalisten Raphael Rowe lever som fånge och undersöker farliga fängelser i Paraguay, Tyskland, Mauritius and Lesotho. Brittisk dokumentärserie.

31 juli – Get even

Fyra tonåriga fiender samlas för att hämnas på sina mobbare – tills de får skulden för ett brott de inte begick. Brittisk tonårsserie.

31 juli – The umbrella academy, säsong 2

När några syskon med övernaturliga krafter återförenas efter sin pappas död upptäcker de chockerande familjehemligheter – och ett hot mot mänsklighetens existens. Amerikansk science fiction.

31 juli – Sugar rush: Extra sweet

Tid är den viktigaste ingrediensen när lagen tävlar mot klockan – och varandra – för att se vem som kan skapa de läckraste bakverken. Amerikansk reality.

31 juli – Inlåst/Vis a vis: El Oasis, säsong 5

Efter åratal med stölder av smycken rekryterar Zulema och Macarena fyra andra kvinnor till en sista kupp värd miljoner. Den ska utföras vid ett familjebröllop hos en narkotikahandlare.

Nya filmer på Netflix i juli 2020

1 juli – Under Ricciones sol

En grupp tonåringar blir vänner när de semestrar vid kusten utanför Rimini och hjälper varandra att hantera kärleksrelationer och sommarromanser. Romantisk komedi från Italien.

1 juli – Rallybrudar

Två tjejer ställer oväntat upp i en rallytävling i Värmland, ett evenemang som annars domineras av män. Svensk klassiker.

1 juli – Wrecked

En man vaknar upp i ett manglat bilvrak nedanför ett brant stup. Skadad och fast inne i bilen, utan minne av hur han hamnat där eller vem han är måste han lita till sina primala instinkter för att överleva.

3 juli – Desperados

När den hopplösa romantikern Wes skickar ett pinsamt mejl på fyllan drar hon till Mexiko med sina kompisar för att radera meddelandet innan hennes nya kärlek läser det. New Girl-kollegorna Nasim Pedrad och Lamorne Morris återförenas i denna vilda komedi med Anna Camp och Sarah Burns.

10 juli – The old guard

Amerikansk actionthriller med Charlize Theron. Fyra krigare med evigt liv har i hemlighet skyddat mänskligheten i sekler. När teamet rekryteras för ett nöduppdrag avslöjas plötsligt deras extraordinära förmågor.

15 juli – De otrogna

Från patetiska lögner till sexiga överraskningar. I denna samling korta berättelser skildras ett antal mäns valhänta sätt att hantera trohet och förhållanden. Italiensk komedi.

16 juli – Fatal affair

En advokat blir indragen i en otäck katt- och råttalek när en utekväll med en gammal kompis blir startskottet för en besatthet som äventyrar alla hon älskar.Amerikansk psykologisk thriller.

16 juli – Milf

I södra Frankrike försöker tre kompisar i 40-årsåldern komma över de tragedier som drabbat dem, samtidigt som de inleder heta förhållanden med betydligt yngre män. Fransk romantisk komedi.

24 juli – Den magiska cirkusen

En familj ärver en nedgången cirkus ... och en magisk låda med djurkex som förvandlar den som äter dem till ett riktigt, levande djur. Animerad familjekomedi.

24 juli – Offergåvan

Amaia utreder flera misstänkta dödsfall bland spädbarn och kopplingen till otäcka riter. Samtidigt utsätts hennes omgivning för stor fara. Tredje delen i den spanska Baztan-trilogin.

24 juli – The kissing booth 2

I den här uppföljaren bollar tonåriga Elle en långväga relation, college-appar och en ny vänskap som kan förändra allt. Romantisk komedi baserad på Beth Reekles bästsäljande roman.

29 juli – The hater

En ambitiös ung man som börjar jobba på ett tvivelaktigt PR-företag får lära sig att smutskastning på sociala medier kan få ödesdigra konsekvenser i verkliga livet. Drama från Polen.

31 juli – Seriously single

Hennes frisinnade bästis tycker att hon ska njuta av singellivet, men den trofasta Dineo kan inte sluta följa sitt ex på sociala medier. Romantisk komedi från Sydafrika.

Nya komedishower på Netflix i juli 2020

2 juli – Thiago Ventura: Pokas

I denna hämningslösa special skämtar Thiago Ventura om livet i de tuffa kvarteren, samhällsfrågor och mycket annat, och förklarar varför handlingar säger mer än ord. Standup från Brasilien.

14 juli – Urzila Carlson: Overqualified loser

Ståuppkomikern Urzila Carlson får publiken att kikna av skratt när hon snackar Biggest loser, sexvideor och lådvin i en ståuppspecial från Melbourne i Australien.

21 juli – Jack Whitehall: I'm only joking 

Jack Whitehall avslutar sin turné Stood Up på Wembleys SSE Arena med dråpliga historier om lyckliga par, livet på hotell och mänsklig dumhet.

Nya dokumentärer på Netflix i juli 2020

1 juli – Unsolved mysteries

Den legendariska,amerikanska dokumentärserien återuppstår och skildrar verkliga fall som innefattar förbryllande försvinnanden, chockerande mord och möten med det övernaturliga.

8 juli – Mucho Mucho Amor: Legenden om Walter Mercado

Den flärdfulle och ömsinte astrologen Walter Mercado försvann precis när han var som mest berömd. Den här gripande dokumentären förklarar vad som hände.

10 juli – The Claudia Kishi Club 

Asiatisk-amerikanska författare och konstnärer hyllar den ikoniska och stereotypkrossande huvudpersonen i bokserien Barnvaktsklubben i en kortdokumentär.

14 juli – Starka tillsammans

Aktivister i hela världen bekämpar orättvisor och driver fram förändringar i denna dokumentär som följer deltagarna i musikvideon Solidarité.

14 juli – The business of drugs

En före detta CIA-analytiker kartlägger hur droger får människor att ta risker och ägna sig åt livsfarliga beteenden, och granskar ekonomin bakom sex illegala droger.

15 juli – 137 shots

Efter att flera afroamerikanska invånare skjutits till döds av polisen i Cleveland får myndigheten massiv kritik av ett samhälle som kräver upprättelse.

17 juli – Father Soldier Son

När förste sergeant Brian Eisch skadas allvarligt i Afghanistan tvingas han och hans söner ut på en omtumlande resa präglad av kärlek, förlust och försoning.

22 juli – Love on the spectrum

Att hitta kärleken kan vara knepigt för vem som helst. För unga vuxna på autismspektrumet är den oförutsägbara dejtingvärlden ännu svårare att navigera.

22 juli – Fear City: New York mot maffian

New York City på 1970-talet styrdes New York med våld av fem maffiafamiljer, tills en grupp federala agenter försökte det otänkbara: sätta dit dem.

22 juli – Street Food: Latin America

I den här livliga dokumentären berättar kockar från Latinamerika sina historier och ger en smak av tradition och innovation till sina läckra rätter.

28 juli – Last Chance U: Laney 

Elitidrottare med ett tufft förflutet ser collegefotbollen som en sista chans att få ordning på sina liv och uppnå sina drömmar.

29 juli – The Speed cubers

Dokumentären skildrar det speciella band och den ovanliga tävlingsanda som råder mellan två unga män som är världsbäst på att lösa Rubiks kub.

Expressens tv-krönikör om svensk-succén på Golden Globe galan